Пострадалият работник в "Дунарит" се нуждае от кръв

8
Мъжът ще претърпи серия от операции след изгарянията
Мъжът ще претърпи серия от операции след изгарянията Снимка: Dunavmost

Мъжът ще претърпи серия от операции след изгарянията

Търси се кръв за предстоящите операции на възрастния мъж, който пострада днес при трудова злополука във военния завод „Дунарит“.

Както писахме по-рано днес, 70-годишният работник е почиствал малко помещение тип работилница, което е извън цеховете, когато препаратът е попаднал върху електроуред, пламнал е и е обгорил краката му. Линейката е откарала мъжа за оказване на медицинска помощ в болница.

От УМБАЛ „Медика“ съобщиха, че пациентът е постъпил в 10:41 часа.

Мъжът е с 20% изгаряния, главно по краката, като раните са обработени от екип специалисти по Пластично-възстановителна и естетична хирургия под пълна упойка. В момента е настанен в Реанимация, без непосредствена опасност за живота. Предстоят серия пластични операции за възстановяване на засегнатите участъци от тялото му, първата от които е предвидена за утре. За целта са необходими серия кръвопреливания група А- /А отрицателна /.

Теодор Дяков, син на пострадалия мъж, отправи апел за помощ за кръводаряване, като желаещите да се отзоват могат да се обадят на тел. 0887700788.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    70 годишен р0ботник
    тва поколение мн обича да дава акъли и да се фука как то работело никой не ги кара на сила, сами отиват и накрая шефа печели , ама нале има за цигари
  • 17
    7
    70 годишен работник
    Не ви ли звучи тъжно? Накараха родителите ни да работят до гроб за жълти стотинки, а в хазната по 100 милиарда годишно. Докога? Докога?
  • 6
    6
    Лошо
    Крива кръвна група. Изобщо, отрицателните резуси са проблемни. Нямам проблем да даря кръв /правил съм го над 25 пъти/, но ако ме гепят от ТЕЛК ще ми отиде пенсията. А /-/ съм по формула, само хематолози могат да ви обяснят какво означава това. Ама като знам какви пък хематолози има в Русе ... от Колумбия, от Украйна и т.н. Не случайно кръвта първо отива в Плевен да я изследваме, че после се връща в Русе-то.
  • 5
    5
    Хмх...
    E, целият завод ли е с други кръвни групи, колежке? Хубаво, ще се намери някой друг да дари, но би трябвало от завода да са първи. Не за друго, ами може утре те да са в същото приключение.
  • 7
    4
    Колежката
    Колектива има други кръвни групи различни от колегата . Кръвния център не желаят замяна ,затова се търси . Моля ,не изливайте злобата си , а помогнете
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари