Търси се кръв за момчето, пострадало в мелето край Долище

0
Състоянието на детето е критично
Състоянието на детето е критично

Лекарите от МБАЛ "Св. Анна" във Варна правят всичко по силите си, за да спасят живота на 14-годишното момче, което пострада тежко в зловещата катастрофа край Долище, в която загинаха две жени, пише Varna24.bg.

От пресцентъра на варненския "Пирогов" съобщиха за медията ни, че детето остава в критично състояние в реанимацията на болницата, в медикаментозна кома, с изключително тежка съчетана травма на мозък, бял и черен дроб, крайници.

Все още не може да се даде никаква прогноза за изхода от битката за живота за детето, допълниха от болницата.

Междувременно близки на пострадалото дете призоваха спешно варненци да дарят кръв, за да помогнат. Всеки, който може да го направи, трябва да отиде в кръвния център и да дари кръв за Иван Добромиров Тодоров, а бележката да занесе в реанимация на МБАЛ “Св. Анна".

Вчера около 10:10 часа, в района на военно поделение край Варна, близо до Т-образно кръстовище с пътя за с. Долище, възникна ПТП, при което загинаха две жени, а дете пострада тежко. Според първоначалната информация, са се сблъскали л.а. "Сеат" и т.а. "ДАФ". Вследствие на инцидента две жени от лекия автомобил загиват на място. Установено е, че става въпрос за 42-годишна варненка и за 64-годишната й спътничка.

Работи се за изясняване на детайлите и обстоятелствата около случая. По случая има образувано досъдебно производство.

Източник: Varna24.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари