Таня Станева от Киев: Хората разиграват различни сценарии за спасение

2
Няма никакво място в Украйна, където може да бъде по-безопасно, разказва Таня
Няма никакво място в Украйна, където може да бъде по-безопасно, разказва Таня Снимка: Кадър от bTV

Тя разказва, че с приятелите ѝ разиграват и планират различни сценарии в зависимост от това как ще се развие ситуацията с Русия

„Дори да се наложи евакуация, не знам къде да отидем. Освен това къде да бягаме? Тук ни е къщата, тук са ни роднините, тук ни е корена“ - така Таня Станева, режисьор на документални филми за бесарабските българи, коментира напрежението между Русия и Украйна, предава bTV. В момента тя живее в Киев.

Ние не можем да затворим очи за това, което се случва наоколо. Опитваме се да се успокояваме, но има малка паника“, казва Станева.

Тя разказва, че с приятелите ѝ разиграват и планират различни сценарии в зависимост от това как ще се развие ситуацията с Русия.

Преди само чувахме за Донецк, за Луганск, но не можехме напълно да усетим това. А сега този ужас виси над всички нас“, казва Таня.

Можем да загубим дома си. Нека се надяваме и да не мислим за това. Няма никакво място в Украйна, където може да бъде по-безопасно. Дори за известно време“, казва Таня.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари