Украински медии: Цяло семейство загина при опит за евакуация край Киев

0
Те са попаднали под обстрел на руските сили, които са използвали минохвъргачки за разрушаването на мост
Те са попаднали под обстрел на руските сили, които са използвали минохвъргачки за разрушаването на мост Снимка: Guliver/Getty Images

Трима цивилни бяха убити при опит за евакуация от град Ирпен край Киев в неделя

Те са попаднали под обстрел на руските сили, които са използвали минохвъргачки за разрушаването на мост. Съоръжението е било посочено като част от евакуационен маршрут, съобщава "Дарик".

Според някои украински медии загиналите са от едно семейство. Информацията бе разпространена и от The New York Times, който съобщава, че трима членове на едно и също семейство са станали жертва на атаката.

Вестникът разказва, че малки групи хора са бягали през участък от открит път, като са били подпомагани от украински войници, за да стигнат до прикритие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    И все пак ...
    През 2004 г. Ню Йорк Таймс официално се извинява на своите читатели, че не е провел достатъчно собствени разследвания и е бил оставен да бъде заблуден от администрацията на президента Джордж Уокър Буш (Републиканска партия) за наличието на оръжия за масово поразяване в Ирак.
  • 0
    2
    ФейКо
    Информацията бе разпространена и от The New York Times!!!
  • 0
    1
    Любопитен
    Да убиеш беззащитни хора по време на хуманитарен коридор е свинщина, най- голямата мерзост
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари