Таксиметровите шофьори искат повишаване на цените на услугите

0
Шофьорите искат и да могат да влизат и в буслентите
Шофьорите искат и да могат да влизат и в буслентите Снимка: Dunavmost / архив

Шофьорите искат и да могат да влизат и в буслентите

Поскъпване на цените на таксиметровите услуги искат шофьорите в Бургас. Мотивът на протестиращите е, че самият живот налага това поскъпване. Те искат и да могат да влизат за кратко в буслентите, предаде NOVA.

В София, Стара Загора, Горна Оряховица, Русе, Велико Търново цените са повишени, обясни Георги Донев - секретар на националната браншова организация на таксиметровите водачи и превозвачи в страната.

„Увеличава се осигурителният праг. Няма кой да ни вдигне заплатите, ако не вдигнем цените”, каза един от шофьорите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Донев
    Донев, не иска! Трябвало е да работим по 12 13 часа! Ако вдгнем цените ще работим по малко и нямало да има таксита!!! Глупости в главата на тоя......
  • 3
    2
    Бакшиш
    Търсене-предлагане. Точка. Не знам за случай в историята, клиент да е натикан насила в такси. Същото е в магазина. Ама аз тая ризка съм я купил за 3 лева. Продавам я за 85. Ама моя си работа каква ми е надценката и печалбата. Издавам касова бележка, ако има необходимост и фактура. Къде е драмата?
  • 3
    1
    Аз
    Ми да си вдигат цените.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари