Такси блъсна жена на пешеходна пътека в Русе

2
Пострадалата е откарана в УМБАЛ "Канев" /Снимката е илюстративна/
Пострадалата е откарана в УМБАЛ "Канев" /Снимката е илюстративна/ Снимка: Dunavmost / архив

Таксиметров автомобил блъсна жена на кръстовище в Русе.

Инцидентът станал малко след 18:00 часа вчера на ул. „Плиска“, на кръстовището с ул. „Сан Стефано“. Жената пресичала на пешеходната пътека, където била блъсната от таксиметров автомобил. Според очевидци, зеленото такси било управлявано също от жена, предава TVN.

С автомобил на „Спешна помощ“ жената, която, по неофициална информация е медицински работник, била откарана в УМБАЛ „Канев“.

Информация за състоянието ѝ към момента няма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Пак той
    Файда, мен ме блъснаха юли миналата година и още материалите са във фаза следствие. Претърпях днес операции,импланти, болки ,патерици, а шофьорчето 19 годишен на една седмица стаж като шофьор продължава да си управлява автомобила. Нито един лев от никъде.Всичко сам си купувах.И така до днес и още съм в болничен и с болки.Така ме жената да се подготви за доста премеждия.
  • -6
    1
    1245678assdfghjkl98534addfgh
    жена блъсна жена щот мъже не останаха
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари