Шофьорът на атракционното влакче, блъснало жена, е неправоспособен

4
Блъснатата русенка е с фрактура на глезена
Блъснатата русенка е с фрактура на глезена Снимка: Кадър от Русе Медиа

Блъснатата русенка е с фрактура на глезена

На 12 април около 15:00 часа в град Русе, на ул. „Александровска“ до № 97 е възникнал пътен инцидент с пострадала пешеходка.

На място е установено, че атракционен локомотив /влакче/ с прикачени 2 броя ремаркета за превоз на пътници, извършващ възмезден превоз, управляван от 19-годишен шофьор, е блъснал 84-годишна пешеходка, движеща се по пътното платно по пешеходната зона.

В резултат на инцидента жената е пострадала с фрактура на глезенна става и е настанена за лечение в УМБАЛ „Канев“ - Русе.

Шофьорът на влакчето е установен като неправоспособен за категорията превозно средство, което управлява. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и по случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    32
    Texaco
    Веднъж..дваж съм се заглеждал във въпросния субект и влакчето му и ми направи впечатление адски неприятното му излъчване. Да не говорим как арогантно се държа с полицаите след инцидента, които каквито и да са - все пак са длъжностни лица! Вместо като виновен да се притаи и да стане по-тих от тревата, той агресивно наглее! Явно има връзки покрай кмет/община за да си позволява подобно поведение. Ако сме истинска правова държава, с адекватни институции, би следвало да му се забрани (и на другия с червеното също) да се мандахерца където си иска, а само по точно регламентиран маршрут, от който ако излезе - да бъде санкциониран. Сега по стар нашенски обичай - малко ще го попритиснат, ще си плати рушвета и айде пак по пешеходните алеи да гази хората по улиците. Това е Русе/България за съжаление. PS: Онзи цветния с балоните пред съдебната палата го инструктираха явно да се посниши и сега се позиционира пред Халите/СБА.
  • 7
    31
    Колю педала
    Махнете го тоя и цялото му семейство от Русе ! Долни отрепки ! Сина му е бавно развиващ се.
  • 9
    30
    Непорасъл лигав колю
    Малкото човече -колката избива големите си комплекси на гърба на русенци .Научил и лайното си да се държи нагло -закони,членове -мленове -големи бизнесмени панайржийски мишоци.Кольо разкарай неприятната си нагла мутра от Русе,ходи по селата да се правиш на адвокат.
  • 18
    29
    до номер 7- Колю Стоянов
    Скъпи малоумнико кольо, четейки предходните 27 коментара/без твоя/ оставам с горчивото впечатление, че хората като че ли не те долюбват много, абе направо да си го кажем не те харесват изобщо нито тебе, нито олигофренското ти отроче!! Най-добре за теб, ако си мъж /в което се съмнявам/, махни тоя кенеф от центъра за да не напрягаш и без тва измъчените русенци от общинските тъпанари, от окаяните улиците, от въздуха, от шибания воден цикъл и т.н., айде помисли реално/ в което отново се съмнявам , че ти се отдава/!!
  • 6
    28
    Fhhjkiu
    Нека близките на жената да заведат дело срещу този изрод!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари