Тайсън Фюри: Имам 150 милиона лири в банката, отказвам се!

3
Шампионът хвърли в смут репортерите на пресконференцията си тази вечер в Лондон
Шампионът хвърли в смут репортерите на пресконференцията си тази вечер в Лондон Снимка: АФП

Нямам какво да доказвам на никого, изстреля Циганския крал

Тайсън Фюри хвърли в нокаут репортерите на пресконференцията си тази вечер в Лондон, след като бе анонсиран официално мачът му срещу Дилиън Уайт. Срещата е на 28 април на "Уембли".

Шампионът във версия WBC на тежката категория в бокса обяви, че се отказва след този бой, пише Dir.bg

Дали Фюри говори сериозно или са поредните психологически игри от него, не стана ясно. Но водещата новина в британските и световните спортни медии е, че Фюри приключва с бокса.

"Как виждате бъдещето? Това последният ви мач ли ще е?", питаха журналисти. Отговорът на 33-годишният Цигански крал бе светкавичен:

"Сто процента! Имам 150 милиона лири в банката и нямам какво да доказвам на никого!"

Отминаха секунди, преди медийните представители да реагират, но брифингът все пак продължи, за да чуем още култови лафове, вече изцяло в стил "Фюри".

"Той е развял бялото знаме - каза шампионът за опонента му. - Той просто е ужасен, уплашен е до смърт. Не искаше да правим пресконференцията и срещата очи в очи, както е традицията. Нормално е да не иска, разбирам го. Като види огъня в очите ми, съвсем ще се свие от страх."

Тайсън е непобеден в професионалния бокс, спечели вече веднъж титлите, побеждавайки Владимир Кличко насред Германия, но после те му бяха отнети заради положителна проба за кокаин.

След завръщането от наказанието отиде в Щатите за трилогия срещу местния идол в бокса и непобеден нокаутьор Дионте Уайлдър, когото победи два пъти след първия мач, в който спорно съдийско решение оповести равенство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари