Тайсън Фюри: Спал съм с над 500 жени. Мръсно и ужасно е!

1
Световният шампион по бокс призна, че е изневерявал на съпругата си, от която има 6 деца
Световният шампион по бокс призна, че е изневерявал на съпругата си, от която има 6 деца Снимка: AFP

Световният шампион по бокс призна, че е изневерявал на съпругата си, от която има 6 деца

"Аз съм лъжец, измамник, истинска отрова. Правил съм много глупости, но кой не греши... Единственото нещо, за което съжалявам, са връзките ми преди брака. Бих искал да ги изтрия от живота си", откровен е световният шампион по бокс Тайсън Фюри, предава bTV.

Според мнозина той е най-добрият състезател в тежка категория. Каквото ѝ да направи, е на първите страници на вестниците. В момента държи пояса на WBC, но в живота му е имало наркотици, алкохол, арест, депресия... Дори опит за самоубийство.

Женен е за Парис от 2008 г., имат шест деца, а Фюри признава в интервю, че ѝ е изневерявал.

Инстаграм

"Спал съм с над 500 жени, може и повече. Не знам, отдавна спрях да броя... Мръсно и ужасно е. Сега го виждам като нещо отвратително. Не съм религиозен човек, но обичам да съм добър човек. Спрях с всички лоши неща".

През 2015 г. той победи Владимир Кличко с единодушно съдийско решение и взе световните пояси, след което изпадна в депресия, качи много килограми и дори мислеше за самоубийство. За щастие, с помощта на семейството си и терапия, той успя да се справи и да се върне към професионалния спорт.

Британецът отново спечели световната титла през 2020 г. с нокаут срещу Дионтей Уайлдър и я защити в реванш срещу Бронзовия бомбардировач. В кариерата си има 33 победи и 1 равен от 34 мача.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    хахах
    Да е, друго си е с мъже.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари