"Тайна изложба" откри русенският художник Огнян Балканджиев

2

Идеята за нея се ражда докато авторът й подготвя традиционните календари с рисунки от емблематични русенски сгради

„Тайна изложба“ с много музика и приятели откри тази вечер обичаният русенски художник Огнян Балканджиев. Експозицията е разположена в пространството около ателието на твореца. А идеята за нея се ражда докато Оги Балканджиев подготвя традиционните календари с рисунки от емблематични русенски сгради.

Събитието откри журналистът Нели Пигулева, която заяви, че авторът има много таланти и дарби: „Това е истинско артистично предизвикателство, да откриваш всяка година нови и нови ракурси върху темата „Русе“. Огнян владее магията на колорита, динамиката на пейзажа, изяществото на енигматичната поетика. За майсторството на неговите шаржове вече се носят легенди, и то не само в Русе, и не само в България. Той има дарбата да превръща нетрайното във вечно.“

За доброто настроение на гостите се погрижиха дуото Мария Атанасова и Юлиан Данчев, както и прекрасната Радина Костадинова от „Линди Хоп“. Музикантите от „Сода Акустик“ изпълниха с емоционален заряд обстановката в залата и за пореден път показаха, че са добри приятели на Оги Балканжиев. Областният управител на Област Русе Анатоли Станев също уважи откриването на експозицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Само не разбрах
    Свенливо да попитам - Кой плати за тази педеращина? А, пак ли ние?!
  • 3
    3
    Иван
    Този проскубания мьрлю,все тайни изложби прави!Пьлни простотии!
  • 3
    2
    Октавиан
    На това му се вика халтура, не тайна изложба!
  • 6
    1
    Казанската Афера
    Аз пък тайно се напих тази вечер,за доброто настроение ми се погрижи Телевизора,по Вайбър се видях с приятели.Ако искате пишете утре за това!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари