Табелата „Русе“ отново стана реклама на футболен отбор

0
Само половин година, след като беше почистена, табелата отново е надраскана
Само половин година, след като беше почистена, табелата отново е надраскана Видео: Русе Медиа

Само половин година, след като беше почистена, табелата отново е надраскана

Табелата с надпис „Русе“ на входа на града откъм София отново е надраскана. Половин година, след като русенецът Мирослав Малчев се отказа да чака институциите и я почисти по собствена инициатива, тя пак е изрисувана с надписи за любимия на неизвестните вандали футболен отбор.

Не е ясно защо тъкмо на това място за пореден път и по идентичен начин извършителите са решили да се изявяват и да показват своите емоции и пристрастия, информира Русе Медиа. В началото на ноември 2022 г. нелицеприятният вид на табелата на входа на Русе предизвика реакции сред русенци. Тогава тя бе надраскана и от двете си страни, а надписите със спрей бяха по-малки по размер и имаше възможност да се почистят, без да се засегне името на града. Мирослав Малчев се зае да отстрани графитите, след като няколко дни след сигнала нямаше никаква реакция от властите. Дали и в този случай ще е възможно почистването ѝ и кой ще предприеме пръв адекватни действия, тепърва предстои да видим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    R.O.
    R.O. означава русенски олигофрени
  • 3
    6
    Казанската афера
    К.З.Л.
  • 3
    5
    Цска от Ловеч
    Наркоманизираните фенчета на Цецка от Ловеч са събирачи на стара хартия и желязо и с тия парички си купуват лепило за дишане и спрей, за да драскат глупости из целия град за жалкото си отборче което не е ставало шампион от както са се родили и сега под строй да ги задържат МВР и да почват да чистят !
  • 8
    4
    A.
    От Русе до София повечето табели са надраскани така + че пише и "Русе" в допълнение, да не се чудят хората от къде са тия гамени...
  • 9
    3
    Изумен
    И аз това се чудя всички ги знаят кои са тия драскачи - фен клуба на ц7ка в Русе начело с един смешник наркозависим - Капанеца и защо още не са ги накарали идиотчетата да изчистят надписите на жалкия си отбор?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари