Свръхохрана по футболните стадиони заради заплаха от ИДИЛ

0
Терористите от организацията отправиха директни заплахи срещу футболните срещи
Терористите от организацията отправиха директни заплахи срещу футболните срещи Видео: NOVA

Терористите от организацията отправиха директни заплахи срещу футболните срещи

Хиляди тежковъоръжени полицаи пазят стадионите, на които се играят мачовете от Шампионската лига снощи и тази вечер, предава NOVA. Терористите от ИДИЛ отправиха директни заплахи срещу футболните срещи. Властите в Испания, Франция и Великобритания реагираха, като увеличиха броя на патрулите и проверките на документи и багаж.

В Мадрид изпратиха две хиляди полицаи, които изпълниха целия квартал около стадиона на "Реал". Същата ще бъде картината и днес, когато местният Атлетико посреща германския "Борусия". В Париж също обявиха допълнителни мерки за сигурност за мача тази вечер. Двете футболни срещи снощи преминаха без инцидент, а двата мача тази вечер ще се проведат по програма.

"Чух за заплахите. Брат ми ми изпрати съобщение да внимавам. Но аз не се страхувам. Ако искаха да нападнат, нямаше да го обявят предварително. Освен това, не трябва да живеем в страх. Точно обратното - да им покажем, че можем да се справим с това", заяви Матио, привърженик на "Пари Сен Жермен".

"Ще подкрепим отбора, защото мачът е важен. Чухме за заплахите, ще бъдем внимателни, но отиваме на стадиона", посочва Емерик, запалянко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари