Полицаи с автомати и следови кучета охраняват Бургас

1
Те ще следят за престъпления по време на празничните дни
Те ще следят за престъпления по време на празничните дни Видео: NOVA

Те ще следят за престъпления по време на празничните дни

Засилени мерки в навечерието на Коледа и Нова година. Въоръжени патрули и кучета вече пазят обществения ред по празниците в Бургас. Те ще следят за престъпления, сред които и грабежи на коледните базари и други места с много хора.

Комисар Марин Димитров, началник отдел „Охранителна полиция - Бургас”, заяви, че приоритетни задачи, които органите на реда ще изпълняват, са противодействие на тероризма и груби нарушения на обществения ред с висок риск.

Ще се наблюдават гари и автогари, коледни базари, търговски центрове и др. „В контакт сме с всички охранителни фирми на територията на областта”, посочи още Димитров, предаде NOVA.

Сред основните цели е и сигурността на инкасо автомобилите, тъй като по празниците ще се генерират по-високи обороти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Власт за народа
    боклуци нали ги видях варвят срещо тебе и гледат лошо защото имат автомати тези псевдо Рамбовци плашат само и единствен нормалните хора от Бургас. Да нямало кражби и какво ще пуснат един откос на крадеца ли. По вероятно е да застрелят някои цивилен миновач от колкото някои крадец. Сасипвт празниците на хората малумници с дълги оръжия. Могат да следят за реда и без да са толкова показни но там е работата те са там да плашат нормалните хора които искат да се насладят на хубавите празнични и почивни дни.Вместо да чупят стоики по главната и да гледат лошо тоя трябва да са на границата с тия автомати и там да стрелят на месо
  • 3
    3
    Аз
    олицаи с автомати и следови кучета охраняват Бургас - пък границата с Турция разграден двор....
  • 3
    2
    ГАЦО
    Ако и границата така охраняваха нямаше да има убити полицай ужас тия са изперкали с автомати по центъра--ПАРОДИЯ
  • 4
    1
    бистра
    Добре,че ще бъдат с кучета. Ще има кой да взема правилни решения в случай на случка. Бау бау! хаха
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари