Свинската коледа на Онуй

1
Елена Гунчева: "Възмездие ще има. Подчертавам - възмездие, а не съдебен процес. Защото за такова предателство и унищожение на българския народ, ще се наложи да плати много, ама много висока цена"
Елена Гунчева: "Възмездие ще има. Подчертавам - възмездие, а не съдебен процес. Защото за такова предателство и унищожение на българския народ, ще се наложи да плати много, ама много висока цена" Снимка: БГНЕС/архив

Имам извратеният навик да се жертвам заради по-слабите духом и да навестявам страницата на Онуй, нещо като да сверявам температурата. А напоследък там е горещо - не от разтапящи се пред Светиня му недоуважени лелки от селата, а от коментари, които направо попиляват първия държавен и партиен главатар. А последният е видимо изнервен, подпухнал като селско пиянде и подплашен като подгонен заек

От срещите си с народа /матриЯла, както ни нарича Онуй/ установих, че благословиите на майка и котка Му лелина са не по отношение на ковида, а по отношение на Онуй и безумните му простотии, наречени мерки. Из България е настъпило пълно мъртвило, хората тихичко псуват и се надяват да оцелеят. А той решил до 21 да си седят мерките. Нищо, че разумността им съответства в пълна степен на дебилщината и липсата на елементарен капацитет у правителството.

Онуй даже се превърна в пророк и заяви, че чакал трета вълна на вируса /дали от Козяк не са го уведомили за плана?/, и всичко щяло да затвори до март. Ще му се! Особено да се отменят изборите. Той дори не си прави илюзии при целият си нарцисизъм, че може отново да управлява. Иска само да се измъке жив и да си запази парите и свободата. Ама вече това започва да става задача с повишена трудност, да не кажем невъзможност. Защото в момента, в който падне, хиените и лешоядите около него първи ще се нахвърлят. И има шанса на политическо и лично оцеляване колкото оядено прасе около Коледа.

И трябва да осъзнае, че е пътник. Политически труп. И че възмездие ще има. Подчертавам - възмездие, а не съдебен процес. Защото за такова предателство и унищожение на българския народ, ще се наложи да плати много, ама много висока цена. И всичките му нощни шкафчета и чекмеджета няма да откупят участта му!

Идва Коледа, Мутро! За теб!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари