Светлозар Лазаров: Джордж Сорос създава циганска партия у нас

0
Във финансов план за тази операция са заделени 18 милиона евро
Във финансов план за тази операция са заделени 18 милиона евро

Националният координатор на партия "Атака" Светлозар Лазаров разкри сензационно, че под диктовката на Джордж Сорос се готви създаване на циганска партия в България, пред БЛИЦ.

През годините е имало опити в България да бъде създадена циганска партия на базата на циганския етнос. Резултатът го знаем всички. Но аз искам да отбележа нещо - освен, че през изминалите години фондацията на Сорос и други подобни се насочваха към циганите, но стигаха само до тарторите им, което е една от причините за дезинтеграцията, в момента имаме един подобен процес на европейско ниво.

В края на август м.г. има директива дадена от Сорос за структуриране на цигански партии в цяла Европа, като идеята им е да получат достъп до управлението на национално ниво, а в последствие и до европейско ниво.

За целта са изпратени съответните писма. Във финансов план за тази операция са заделени 18 млн. евро, разкрива главният секретар на МВР.

Циганите в ЕС са около 27 милиона. На тази база Сорос и фондациите му считат, че могат да реализират намеренията си на европейско ниво.

Една от първите прояви, която е обявена е била на 14 януари на Банго Васил в Монтана, където са се събрали цигански лидери от цялата страна. По време на срещата лице свързано със Сорос директно е поставило въпроса, че циганите трябва да получат достъп до управлението на Република България и политическо представителство. По принцип в това няма нищо лошо, проблемът е когато се прави на етнически принцип, защото е ясно че по Конституция няма как да се случи.

Да, има такава задача, която е спусната, отбелязва Светлозар Лазаров.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари