Свещеникът бунтар, нахока водещата Векилска, че се пише за вярваща

0
"Като сте православна, защо нямате кръст на шията си?!"
"Като сте православна, защо нямате кръст на шията си?!"

Отец Евгени Янакиев приравни хомосексуализма и педофилията, докато коментираше проблемите на родната и на католическата църква при гостуването си при Мариана Векилска в студиото на bTV. Свещеникът бунтар с най-много деца - 9, нахока водещата, че не носи кръстче, а се пише за вярваща. "Чакайте, това са две различни неща", опита се да го спре водещата. "За вас са различни, за мен си е едно и също", отсече духовното лице. Попът бе дошъл да коментира изследване за религиозността на българина. И не пропусна да посочи колко са вредни Петър Дънов и Ванга за вярващите.

"Дънов не е нито учител, нито философ. Той не е написал нито една книга. Няма какво да прочета от него. А Ванга е една духовно заблудена жена. Предстои и нейното отлъчване от църквата", изстреля отец Евгени, допълва блиц. 

"Не съм съгласна, аз съм православна, но съм чела доста от нещата на Дънов", опита се да възрази Векилска. "Като сте православна, защо нямате кръст на шията си?!", реплекира отецът. Отец Евгени Янакиев приравни хомосексуализма и педофилията, докато коментираше проблемите на родната и на католическата църква при гостуването си при Мариана Векилска в студиото на bTV. Свещеникът бунтар с най-много деца - 9, нахока водещата, че не носи кръстче, а се пише за вярваща.

"Чакайте, това са две различни неща", опита се да го спре водещата. "За вас са различни, за мен си е едно и също", отсече духовното лице. Попът бе дошъл да коментира изследване за религиозността на българина. И не пропусна да посочи колко са вредни Петър Дънов и Ванга за вярващите.

"Дънов не е нито учител, нито философ. Той не е написал нито една книга. Няма какво да прочета от него. А Ванга е една духовно заблудена жена. Предстои и нейното отлъчване от църквата", изстреля отец Евгени.

"Не съм съгласна, аз съм православна, но съм чела доста от нещата на Дънов", опита се да възрази Векилска. "Като сте православна, защо нямате кръст на шията си?!", реплекира отецът. 

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари