Свалете по един килограм всеки ден, с пиене на кафе

0
Кафето е най- ароматичната и един от най-популярнате напитки в света. Освен това кафето има много ползи за здравето и красотата
Кафето е най- ароматичната и един от най-популярнате напитки в света. Освен това кафето има много ползи за здравето и красотата

С тази кратка 7-дневна диета можете да стопи седем килограма, спазвайки ефективния режим с кафе. Изискването е всеки ден да пиете по 2-3 чаши кафе.

Кафето е най- ароматичната и един от най-популярнате напитки в света. Освен това кафето има много ползи за здравето и красотата.

Напитките от кафе действат като ускорител при обмяната на веществата. Благодарение на това тялото губи 200 калории. Кафето е богато на ценни антиоксиданти и органични киселини, така че само една чаша кафе снабдява организма с необходимото количество от витамин Р. Безспорно е и тонизиращото и енергичнот влияние на кафето върху човешкия организъм.

Диета с кафе:

Примерно меню за един ден

Диетата с кафе е много лесна и приятна, а при самото й спазване е необходимо да се пиете по 2 литра вода дневно. Кафето в храненията ще консумирате на първо място, а след това ще ядете планираните хранения. 

Закуска :

1 чаша кафе и 1 препечена филийка

Обяд :

1 чаша кафе и голяма салата от различни видове зеленук, 1 парче пилешко месо и варено яйце.

Вечеря :

1 чаша кафе, печено месо или риба, салата от зеленчуци по желание или плодова салата. Задължително е кафето, което консумирате да е прясно смляно. Това означава, че ще ви се наложи да си купите кафе на зърна и да си смеляте непосредствено преди употреба.

Лицата, които имат проблем с безсъние, не трябва да консумират кафето във вечерното меню. В кафето не трябва допълнително да добавяте захар, мляко или сметана за подобряване на вкуса. Експертите подчертават, че въпреки страхотния вкус на кафето, трябва да бъдете внимателни с неговата консумация, т.е. не са препоръчани повече от 2-3 чаши на ден.

Прекомерната употреба на кофеин води до безсъние, зависимост, а в някои случаи е потвърдено, че петата чаша кафе създава халюцинации, затова не прекалявайте с това удоволствие. Кафето не е препоръчителен напитка за хора с хипертония или тези, които страдат от високо кръвно налягане. 

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари