Сурвакарчета наричаха за здраве в Областна администрация - Русе

2

Децата осурвакаха областния управител и заместника му

Сурвакари от русенската детска градина „Здравец“ поздравиха днес областния управител Данаил Ковачев и екипа му за новата 2024 година.

Облечени в народни носии, децата танцуваха, пяха и наричаха за здраве. С традиционно наричане за късмет, благоденствие, берекет и успехи те сурвакаха Ковачев и заместника му Георги Георгиев.

От своя страна областният управител благодари на петте малчугана за празничното настроение, което внесоха в институцията и изрази увереност пред придружаващата ги учителка Мария Лъчезарова и директора на учебното заведение Диана Калбанова, че годината ще бъде плодородна и благополучна, както за България, така и за региона. Той пожела на децата да са здрави, да се учат и да са послушни. „Вашето гостуване като първи гости за новата година е най-големият подарък за нас. Имайте весели игри, верни приятели и постигнете мечтите си“, каза Ковачев.

След тържеството децата разгледаха с интерес кабинета на областния управител и получиха торбички с лакомства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    давит
    Сурвакарчета от Областна администрация - Русе наричаха за здраве и постигнаха мечтите си като вдигнаха или пък пипнаха данъците да ги еба
  • 3
    4
    Балканеца
    Хората трябва да ги тричат, пък то сурвакарчета ги наричат :D
  • 8
    3
    И от наше село
    А градската управа пред елхата с костюм и изнервен, че не го пуснала бифшата да празнува с нея. Та се налагало да задоволява селянката в къщата с РЗП 60 кв.м., до скалата. Абе Бразилски ли Либийски ли сериали в града, направо да не изпускаш серия.
  • 8
    2
    Наше село
    Областна управа с дънки 👖 и маратонки и увиснали шкембета, смешка и селяния голяма.
  • 7
    1
    Баба Уна
    Защо е нямало сурвакарчета в градската управа, а са били само в областната? Да не би да ги е страх, че ще трябва да си платят данък върху паричката която с едната ръка ще им дадат, а с другата ръка ще им я вземат я като такса, данък, дарение, помощ за чайките и други?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари