Студентка нагорещи мрежата с екзотичните си снимки

1

Студентка по право от Австралия се превърна в истински хит в социалните мрежи.

22-годишната Сара не спира да качва в профила си в Инстаграм снимки от пътешествията си по цял свят, на които плува и позира с акули, костенурки и други животни.

По време на ваканциите си русокосата красавица обича да отскача до най-екзотичните кътчета на планетата. Била е на Бора Бора, Хаваи, Бахамските острови, често кръстосва и Европа, сподели БЛИЦ.

Снимките й са толкова хубави, че само за няколко месеца броят на последователите й в мрежата е достигнал 333 000.
 
Жадната за пътешествия любителка на гмуркането, обича да се снима не само в джунглите и по екзотични плажове, но и докато плува с акули, гърбати китове, храни игуани и се радва на компанията на диви прасета.
 
Сара ще завърши висшето си образование през юни тази година и вероятно ще започне работа в някой съд. Дотогава обаче хубавицата смята да се наслаждава на своята страст – екзотичните пътешествия, отбелязва BigPicture.

Когато съм под водата и плувам с китовете, ми се струва, че всичко останало няма значение”, признава красавицата. Тя вижда животните в средата им на живот и има възможност да контактува с тях, без да се страхува за живота си.
 
И докато с гърбатите китове се запознава едва през миналата година, то в компанията на акули плува от около седем години. „Те са чудесни създания, много са необичайни. Хората трябва да се отнасят с уважение към обкръжаващата среда и да ценят тези красиви животни”, смята привлекателната австралийка.
 
Растящата популярност й позволява да влезе във връзка с различни хотели и марки за бански костюми. В момента Сара си сътрудничи с хотелски вериги като Four Seasons, Ritz Carlton и Maui. Те й плащат престоя в хотелите си, а тя им се отплаща с реклама.

Първоначално момичето пътува за своя сметка, но след славата, която я връхлита, половината от разходите й се покриват от спонсори. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари