Студенти от Пловдив: Край на ученето по пижами с кафе и цигари!

2
Организират протест срещу зелените сертификати и онлайн обучението
Организират протест срещу зелените сертификати и онлайн обучението

Организират протест срещу зелените сертификати и онлайн обучението

Студенти организират протест срещу въвеждането на зелените сертификати във висшите учебни заведения, както и срещу онлайн обучението на 16 февруари от 11 часа пред Ректората на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", информира Actualno.

"Не желаем повече да си стоим вкъщи по пижами и обучението, за което си плащаме да се провежда по пантофи, на чаша кафе и с цигара в ръка. Искаме да получим образованието, на което по Конституция имаме право. Искаме бъдещето на нашата нация да бъде изградено от грамотни, съвестни и принципни хора", посочва една от организаторките на протеста Габриела Дамянова.

"Онлайн обучението ни направи точно обратното, а именно мързеливи, бездушни и незаинтересовани от света около нас. Желаем да учим присъствено и да живеем нормално. Не искаме да живеем в диктатура и като в утопия от Оруел, в каквато се опитват да превърнат нашия свят. Подкрепете хората, които искат да живеят свободно", допълва още студентката.

Студентите са подготвили и свои флаери, с които да визуализират исканията си по максимално ясен начин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари