Стрелци, време е да помислите за нещо ново

0
Стрелци, време е да помислите за нещо ново

Овен

Гениалните ви идеи ще срещнат предубедеността на консервативно настроени личности. Не бързайте да ги споделяте точно днес, изчакайте утрешния ден. Не се отказвайте от забавления тази вечер, заради работата, не е толкова спешно, колкото ви втълпяват.

Телец

Ще имате доста реформаторски идеи, но дали точно днес е правилният ден да ги реализирате? Опитайте се да се стърпите, добрите времена предстоят.

Близнаци

Днес може да имате някои гениални хрумвания, не ги оставяйте да си отидат просто ей така. Хубав ден за създаване на стабилни и практични неща.

Рак

Един приятен и оптимистичен ден. Желанието да пътувате сякаш ще ви изгаря отвътре, не е лошо да планирате нещо за почивните дни, а да не оставяте нещата за последния момент.

Лъв

Като нищо може да се поддадете на магията на рекламите и да се втурнете да пазарувате. Не бъдете твърде експанзивни и нетърпеливи, за да не се сдобиете с нещо, което после да се чудите за какво ви е.

Дева

Подходящ ден за довършване на някои неща. Ще ви хрумнат множество идеи за промени в жилището. Ако успеете да се усамотите може да се опитате да реализирате някои от хрумванията си. Бъдете сигурни с какви суми разполагате, за да няма недоразумения.

Везни

Днес може да изпитате огромно желание да харчите и да проявите щедрост. Първо помислете дали можете да си го позволите. Пролетният ви гардероб не е съвсем празен, така че не е толкова наложително да подменяте точно сега.

Скорпион

Добър ден за контакти с другите. Разговорите ще бъдат приятни и полезни, но не бива да се увличате, особено ако говорите по телефона. Ще ви се иска да организирате някое приятелско събиране вкъщи, но едва ли това е най-подходящата вечер.

Стрелец

Емоционалното отношение към проблемите може да ви създаде проблеми. Добре е да отделите малко време за физически упражнения, трябва да изпуснете парата. Време е да помислите за нещо ново.

Козирог

По-подходящ е за труд и творчество, нежели за сложни разговори и обсъждания. Пазете се да не ви въвлекат в някоя политическа интрига. Добре е да отговаряте на телефонните обаждания и най-вече на електронната си поща, може да получите предложение, на което да не можете да откажете.

Водолей

Ще бъдете наясно какво точно искате, но може би ще срещнете някои спънки при реализацията. Не се амбицирайте на всяка цена да постигнете целта си веднага, оставете нещата да следват естествения си ход.

Риби

Удобен ден за посрещане на гости и за пътувания. Ако се занимавате с творческа дейност, резултатите може да се окажат по-добри от очакваното. Работещите в областта на техниката и електрониката също ще бъдат доволни от постигнатото.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари