Стрелци, денят ви носи приятни изненади

0
Стрелци, денят ви носи приятни изненади

Овен

Денят притежава силна енергия, свързана с енергията на Кундалини и нейното активиране. Разгърнете силите и уменията си, за да постигнете намеренията си, но всичко започнато сега обезателно трябва да бъде завършено до края на деня. Обратното ще има отрицателен ефект днес.

Телец

През днешния силен в енергийно отношение ден можете да постигнете всичко, което сте планували, и да се поздравите с успех. С по-малко натоварване ще свършите повече работа, която трябва да приключите до вечерта, за да не пропилеете напразно труда си. Щадете психиката и здравето си.

Близнаци

Днес ще се чувствате добре, ако живеете в мир със себе си и обкръжението ви. За някои от вас денят се свързва с начало на нова задача или проект, придобивка на недвижима собственост или чрез подходящите хора ще бъдете въведени в желаната среда.

Рак

Мощната енергия на деня насърчава активността ви и с работата си ще постигате повече придобивки за себе си и семейството ви. Всички дела, започнати през този ден, трябва да се завършат обезателно до вечерта. При работа с режещи инструменти бъдете много внимателни.

Лъв

Добро стечение на обстоятелствата през днешния ден ще даде тласък на делата ви, ще се чувствате енергични и в кондиция да постигнете всичко, което предвиждате. Но не рискувайте в нищо, защото може да стане опасно. Използвайте опита и уменията си и не пренебрегвайте ничии съвети, за да улесните работата си.

Дева

Съобразявайки се с професионалните си отговорности и пряката си заетост, със семейството и партньора си, ще обмисляте различни варианти и действия, с които да направите делата си печеливши. В резултат на положените ви усилия и добро отношение към работата и обкръжението ви ще ускорите темпото си.

Везни

Чувствайки се силни и можещи, смело ще отхвърлите условностите, които ви пречат, и ще действате според своето разбиране за нещата. Предложенията ви ще бъдат оценени от повече хора, което ще даде тласък и на реализацията им. Насочете излишъка от енергия към укрепване на семейните връзки.

Скорпион

Динамиката е налице, но не всичко е предвидимо. Старайте се да приключите в срок новите си и текущи задача, резултатите ще се отразят положително на бюджета ви. Проявете загриженост и внимание към семейството, зарадвайте любимите си хора с нещо специално.

Стрелец

Колективните начинания ще подобрят ефективността ви на работното място, но развитията могат да наложат промени в стратегията ви. Съобразявайте я с новите условия, за да не задълбочите напрежението около вас. Денят ще ви поднесе и приятни изненади,

Козирог

Търсещите ще получат необходимата им информация, но не избързвайте с оценките си. Съобразявайте се с условията на работните ви и делови ангажименти, ако искате да постигнете желаните договорености и финансови реализации. Всичко, което започнете от сутринта, трябва да довършите до вечерта.

Водолей

Благотворната енергия на деня се отразява на работата ви и всичко, в което влагате усилия, време и средства. В професионалната си заетост и домашни ангажименти работете спокойно и целенасочено и непременно довършете започнато. Пътуванията също са възможни.

Риби

Организирайте работата си, за да се възползвате максимално от благоприятната енергетика и да отхвърлите повече задачи. Ще ви върви повече, ако съобразите работата си с околните, но дори и да не го направите, пак е нужен баланс. По отношение на финансите си бъдете разумни и не надхвърляйте възможностите си.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари