Стрелци, не бъдете агресивни!

0
Стрелци, не бъдете агресивни!

Овен – 21.03 до 20.04

Няма да е лесен този ден за вас, тъй като ще бъдете с по-ниско енергийно ниво и повече ще ви се иска да почивате. Ако се окажете под голямо напрежение на работното място, са възможни грешки, особено при попълване на документация или работа, която изисква значителна прецизност. Не допускайте да ви доведат до силен емоционален стрес някои съвсем дребни неща. Постарайте се да избегнете дълго пътуване в по-късните часове на деня.

Телец – 21.04 до 21.05

Ще бъдете значително раздразнителни и ако имате намерение да водите преговори, трябва да сте много внимателни. Не само че е възможно да влезете в конфликт, а ще пропуснете под влияние на емоциите важни детайли. А могат и буквално да ви измамят. Силно ви влияят и промените в климатичните условия. Не допускайте денят ви да се превърне в едно голямо напрежение, което може да предизвика и други здравословни проблеми.

Близнаци – 22.05 до 21.06

Най-неочаквано могат да ви се случат интересни неща в този ден. На първо място ще се видите с добри приятели, на второ - едно неочаквано запознанство ще се окаже важно за кариерата ви. Не бързайте да правите генерални изводи за работния колектив от някои дребни спорове. Всъщност колегите ви подкрепят вашите предложения, но трудно могат да ги приемат за своя кауза. Тук именно трябва да разгърнете уменията си да убеждавате деликатно.

Рак – 22.06 до 22.07

Днес можете да загубите голяма сума пари, ако от подценяване на ситуацията не прецените добре с каква сделка точно се захващате. По-добре ще е да посветите деня на духовните си интереси вместо да търсите начини как да печелите. Пък и не е въобще моментът за такива дейности. Ще имате достатъчно физическа енергия, но ще бъдете разсеяни.

Лъв – 23.07 до 23.08

Няма да получите очакваните резултати от свое начинание, но и няма да сте на загуба. Не се ядосвайте, а бързо помислете как да минимизирате загубите, макар и незначителни. Повече ще ви е яд на вашата непредвидливост по даден въпрос, но не греши само който не работи. Бъдете философи.

Дева – 24.08 до 23.09

Необходимо е да сте много внимателни, когато водите разговори по служебни въпроси. Има опасност да влезете в конфликт с автор на някой важен проект. Дайте си време да помислите, преди да негодувате. Промяна в семейните планове може да ви ядоса много, но ще е добре да се въздържате от остри забележки.

Везни – 24.09 до 23.10

Денят може да ви донесе и радости, и разочарования. Не позволявайте да ви развалят плановете днес, но не проявявайте догматизъм. Търпеливо изслушвайте аргументите на своите опоненти – в тях може да има и позитивни за вас неща. Не е желателно да пътувате в късните часове на деня. Вечерта ще бъдете изненадани от доста интересна и приятна новина.

Скорпион – 24.10 до 22.11

Днес трябва да овладеете напрежението си и да не позволите емоциите да развалят отношенията ви с колеги и приятели. Бъдете по-деликатни към постоянния си партньор, дайте обяснения по въпрос, който явно го тормози. Въобще се опитайте в този ден да сте по-сдържани. Трябва да се погрижите за здравето си, защото не е изключено да ви споходят умора и даже крайно изтощение.

Стрелец – 23.11 до 21.12

Не бъдете агресивни, тъй като всяка подобна проява ще ви донесе негативи. Работете самостоятелно и ако може, у дома. Ще проведете интересен разговор с близък приятел и ще получите ценна информация. Проверете я и се възползвайте от нея. Ще трябва да дадете сериозно обяснение на любимия си човек за своето грубо поведение спрямо него.

Козирог – 22.12 до 20.01

Днес ще ви е трудно да се съсредоточите в служебната си работа, но е наложително да го направите. Има много голяма вероятност да проверят професионалните ви умения и да изготвят атестация за работата ви. Вечерта ще се наложи да изтърпите капризите на хора от семейството. Приемете всичко с философско мълчание.

Водолей – 21.01 до 19.02

Труден, но в крайна сметка ползотворен ден ви очаква. Бъдете много внимателни, ако се налага да шофирате, да подписвате финансови документи. Ако успеете да работите съсредоточено, в края на работното време със задоволство ще установите, че сте доволни от себе си.

Риби – 20.02 до 20.03

Колкото и да не ви е лесно, ще трябва да работите почти без прекъсване целия ден. Резултатите от тази интензивна дейност ще се видят съвсем скоро, а ще бъдат възнаградени и финансово. Вечерта си починете добре, тъй като ще бъдете много изтощени.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари