Стрелба на ГКПП "Капитан Андреево" заради буйстващ шофьор

1
Мъжът се заключил в камиона
Мъжът се заключил в камиона Видео: NOVA

Всичко се развило на кантарите на граничния пункт

Екшън на ГКПП „Капитан Андреево”. Наложило се е граничен полицай да стреля със стоп патрон заради буйстващ шофьор на камион. Всичко се развива на кантарите на граничния пункт, през които минават товарните автомобили, информира NOVA.

Оказва се, че турският шофьор няма разрешително за транзитно преминаване и отказва да го заплати. Спира на кантара и не си тръгва. Тогава на помощ на митничарите идват гранични полицаи.

Първият полицай прави опит да убеди турския гражданин, който вече се е бил заключил в кабината на камиона, да я напусне. С увещания обаче нещата не се получили. Впоследствие са изпратени още двама служители, които започнали да го убеждават да напусне платното. Отказал е, като заявил, че е убеден, че с разрешителното трябва да премине и докато не пристигне представител от турското консулство в Пловдив, нямало да мръдне камиона”, обясни началникът на ГКПП „Капитан Андреево” Емил Гочев.

Докато полицаите са на степенките на камиона, шофьорът тръгва рязко назад. Служител на реда, който бил пред превозното средство, се принудил да използва оръжие със стоп патрон, за да предпази колегите си. Все още е рано да се каже какви ще бъдат санкциите за турския водач.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Гърците имали самолети F-16
    ТАНАГРА, Гърция (AP) — В понеделник гръцките военновъздушни сили получиха първата двойка модернизирани военни самолети F-16 по програма за 1,5 милиарда долара за модернизиране на съществуващия изтребител на фона на нарастващото напрежение със съседна Турция. Двата F-16, представени във въздушната база Танагра северозападно от Атина, са първите от 83, които ще бъдат преоборудвани с усъвършенствана електроника, радар и оръжейни способности до края на 2027 г. от гръцката Hellenic Aerospace Industry, в координация с американския производител Lockheed Martin.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари