Стрелба на германско летище, има загинал

2
Терминал 1 на летището бе евакуиран
Терминал 1 на летището бе евакуиран Снимка: Кадър You Tube

Терминал 1 на летището бе евакуиран

Германски полицаи застреляха мъж на международното летище във Франкфурт след „съобщения за бомбена заплаха“, предаде "Дейли мейл", цитиран от вестник 168 часа.

Терминал 1 на летището бе евакуиран.

На кадрите от видеозаписи се виждат въоръжени офицери, обграждащи мъж, докато всички пътници са изкарани пред летището. ЖП гарата също бе затворена.

Поради продължаваща полицейска операция на летище Франкфурт в момента са затворени части от Терминал 1, регионалната жп гара и преходът до гарата. Пътниците се приканват да следват инструкциите на персонала за сигурност, се казва в съобщение на летище Франкфурт в Туитър.

Заради акцията може да има закъснения в оперативния процес.

Поради това пътниците се приканват предварително да проверят състоянието на полета на уебсайта на авиокомпанията. Федералната полиция разследва инцидента, съобщават от летище Франкфурт.

Предвид продължаващото полицейско разследване на летище Франкфурт, бихме ви помолили да се въздържате от спекулации и да правите неподходящи коментари за инцидента, както и да публикувате видеоклипове", се казва в съобщението на летището.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари