Страхил Ангелов: Виваком, А1 и Йетел работят на свръхпечалба, но вдигат цените

13
Само в рамките на 12 месеца цените са били увеличени с между 19.7% и 24.5%
Само в рамките на 12 месеца цените са били увеличени с между 19.7% и 24.5%

Само в рамките на 12 месеца цените са били увеличени с между 19.7% и 24.5%, заяви журналистът*

"И трите мобилни оператора - Виваком, А1 и Йетел - работят на свръхпечалба, но въпреки това вдигат цените. Само в рамките на 12 месеца - от февруари 2023 до февруари 2024, цените на телеком услугите са били увеличени едностранно с между 19.7% и 24.5%.

Същото е положението и с банките - постоянно увеличават размера на съществуващи такси и въвеждат нови такива.

А на вас ви прожектират украински знамена и ви обясняват, че Путин ще ви нападне всеки момент и организират бдения за някакъв данъчен измамник Нахални, който се оказва, че си е умрял от тромб след разходка!

Винаги е добре стадото да се подплашва с викове: "вълк, вълк", за да не се дърпат, когато започне стригането!", пише Ангелов във Facebook.

*Страхил Ангелов е водещ на предаването "Контра със Страхил Ангелов" по Евроком

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    5
    Някой си
    Ще увеличат цените разбира се, идеята е да се увеличат и доходите, като в белите държави само че тука е сган и няма как, а що се касае до Украйна колкото и да плачете ще бъде подкрепена от всички развити държави защото просто няма как ,а такива като теб подлоги са провели навремето,, народният съд,,
  • 4
    4
    гост
    А вие напук пазарувайте кеш бе...Защо храните банките.
  • -11
    3
    С И С
    Йе ГЛУПАК , ти май си на тежки АНТИДЕПРЕСАНТИ!?
  • 9
    2
    Съ Мислещ
    Страхиле, брате, сгрешили са ти името! Днес, когато, ако кажеш в публичното пространство мнение различно от това на клакьорите на Посолството, да застанеш с името си зад българщината, а не зад синьо-жълтото зеленско знаме, ти си вече вдигат на мушка, и трябва да имаш много кораж и смелост. А ти го имаш, брате, с това, че не спираш прекрасно и ясно да изговаряш всичко, което 80% от българите мислят. Браво! С теб съм, Безстрашни!
  • 38
    1
    плюс-минус
    Така е! Но държавата се прави на разсеяна и не въвежда правила и закони. Същото се отнася и за банките. Защо ли е така!!! Дали пък управляващите, които и да са те, имат изгода от тези неразумни увеличения!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари