Страх в село Микрево след убийството на възрастен мъж

0
Убийците са задържани, единият не може да носи наказателна отговорност
Убийците са задържани, единият не може да носи наказателна отговорност Видео: NOVA

Убийците са задържани, единият не може да носи наказателна отговорност

Страх след жестоко убийство в село Микрево. Животът на 82-годишен мъж беше отнет по изключително мъчителен начин заради пари, каквито извършителите дори не са намерили в дома му. Момчета на 18 и 13 години са задържани. Единият не може да носи наказателна отговорност, а върху другия цяло Микрево се надява да се стовари цялата тежест на закона.

„Баща ми е познавал момчетата. Давал им е пари. Заедно са се хранили. И са го убили. Когато дойдох в събота – не можах да го позная. Не знам за какво са били дошли, но по стаите нямаше пипано нищо. Няма взлом, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA синът на жертвата Людмил Чорбаджийски.

„Много хора негодуват от набезите на семейството, в което живеят двете момчета. Никой не предприема достатъчно мерки, за да се предотврати подобно нещо”, разказа жител на селото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    daskal
    Това са предизвестени неща. Колко ли са селата в България, тероризирани от разни изроди? Полиция и общински власти седят и гледат. Чакат да се случи тежкото престъпление. И то се случва, просто няма как. За безкрайните кражби не реагират - те са си част от ежедневието и еженощието.
  • 14
    1
    Даммм,
    Храним цигани. Храним полиция. Храним мърша, човешка измет!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари