Столичните общински съветници от ГЕРБ: Не участваме в „сглобки” и „заварки”!

0
Те увериха, че остават в опозиция
Те увериха, че остават в опозиция Снимка: БГНЕС / архив

Те увериха, че остават в опозиция

Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет остава опозиция. Това се посочва в позиция на партията, разпространена до медиите.

"Мнозинството в Столичния общински съвет е отговорност само и единствено на коалицията, “спечелила” изборите и на кмета Васил Терзиев! Групата на ГЕРБ-СДС в СОС заявява категорично, че не участва нито в “сглобки”, нито в “заварки” с хора, чиято победа в момента е обект на разследване и проверка от страна на институциите", се посочва в позицията.

Припомняме, че 3 месеца след местния вот. Столичният общински съвет продължава да няма избран председател и работата му на практика остава блокирана. Вчера общинският съветник от БСП в Ваня Григорова заяви, че има "що годе постигнат" консенсус за поста. Тя обаче направи уточнението, че не го подкрепя.

Също вчера кметът на София Васил Терзиев изрази оптимизъм, че в четвъртък ще бъде избран председател. След Борис Бонев, от "Продължаваме промяната - Демократична България - Спаси София" издигнаха Цветомир Петров, но и той не успя да събере необходимите поне 31 гласа и да стане председател на Столичния общински съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари