Антон Хекимян: Опозиция сме на хора, които нямат никаква политическа мъдрост!

0
Смятам, че в СОС има два центъра на власт. Единият е Борис Бонев, другият – Васил Терзиев, подчерта той
Смятам, че в СОС има два центъра на власт. Единият е Борис Бонев, другият – Васил Терзиев, подчерта той Видео: NOVA

Смятам, че в СОС има два центъра на власт. Единият е Борис Бонев, другият – Васил Терзиев, подчерта той

Опозиция сме на хора, които нямат никаква политическа мъдрост. Така коментира случващото се в СОС общинският съветник от ГЕРБ Антон Хекимян в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS. Той подчерта, че всичко, което се е случило в четвъртък вечер в СОС показва, че ГЕРБ са опозиция.

"Когато имаш кмет, когато имаш председател на съвета от твоята най-голяма група в Столичния общински съвет, когато имаш най-много членове на всичките комисии в съвета – да говориш, че някой е взел властта и че ти не управляваш, означава, че ти намираш поредния повод да хленчиш", заяви Хекимян.

Борис Бонев за пореден път хленчи, че нещо му е взето, че той не може да управлява. Не, господа. Цялата власт в момента е в техните ръце и трябва да покажат дали могат или не могат. През последните три месеца показаха, че не могат да управляват по един много важен фактор – не успяха да намерят работещо стабилно мнозинство”, обясни още общинският съветник.

Смятам, че в СОС има два центъра на власт. Единият е Борис Бонев, другият – Васил Терзиев. Кой ще наделее, времето ще покаже. Въпросът е кой ще управлява общината, защото досега видяхме само провали”, каза още той.

Относно разцепването на групата на „Възраждане” в съвета Хекимян коментира, че не е комуникирал с тях. „Но на мен ми направи изключително впечатление как в тази много емоционална нощ ПП-ДБ-СС бяха опасно близо до „Възраждане”. Те бяха с координирани действия и решения”, обясни общинският съветник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Nemir
    Вашата политическа мъдрост кипи и се разлива!!! Опорочихте всичко! Нещастници!!!
  • 5
    2
    Абдал Демократович
    Те, че нямат мъдрост, нямат, ама Кикимян да не би да има?
  • 7
    1
    123
    Ох, боже ! Битивийският арменски швестер, поръчковият одобрител на гости в ефира проговори. Ако само знае, колко нелеп и смешен изглежда този прост продажник...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари