Стойчо Керев: Не вярвайте на изкуствения интелект

5
Когато се открие една информация, тя да бъде проверена, препоръча журналистът
Когато се открие една информация, тя да бъде проверена, препоръча журналистът Видео: NOVA

Когато се открие една информация, тя да бъде проверена, препоръча журналистът

"Има нова концепция за това, че ние не сме сами (в Космоса). В началото това беше отхвърляно и лека полека НАСА започва да отваря вратата широко. Въпросът е дали това е спекулация и дали това не са обекти, които са произведени на Земята в супертехнологични цехове, или това наистина са извънземни. Спекулациите по темата са толкова много, че едва ли някой би могъл да се наеме". Това заяви журналистът Стойчо Керев, предава NOVA.

"Възможно е това да се прави, защото, ако се докаже, че има нашествие на извънземна цивилизация, това отваря вратите за тотален кантрол над цялото население на Земята. Спекулациите за COVID не бяха малко, но виждаме как за по-малко от 24 часа цялата планета опустя. Затова темата с извънземни продължава да бъде толкова спекулативна", каза Керев.

Той предупреди да не се вярва на изкуствения интелект, защото той може да създаде минало, да напише това, което на него му харесва. Когато се открие една информация, тя да бъде проверена, препоръча журналистът

"На 13 август ще бъде излъчен филма „Пробуждането”. Той разказва за това какво би се случило, „ако”… В този филм има цял откъс, създаден от изкуствен интелект. Той би могъл да управлява миналото и бъдещето ни", каза Керев.

"Четенето на книги е едно от най-големите ни предимства днес. Изкуственият интелект чете по различен начин информацията, открита в мрежата", допълни журналистът.

Той е оптимист, че пробуждането е факт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    изкуствен интелект няма
    има някъкви тренирани алгоритми, които с каквато информация ги "храниш", само такава могат да възпроизвеждат, който вярва че това е "изкуствен интелект" е много загубен и неосведомен, това е само маркетингов термин да звучи по-сензационално и идиотите да се впечатляват
  • 0
    1
    плюс минус
    Не вярвам, бе Стойчо! Как да вярвам.! Човекът е творение на природата, а ИИ - на човека.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари