Стивън Сегал: Аз съм 100% русофил и милион процента руснак

4
Бях възпитаван в атмосферата на руските традиции и ценности, цялото семейство четеше великите руски класици
Бях възпитаван в атмосферата на руските традиции и ценности, цялото семейство четеше великите руски класици Снимка: Facebook

Бях възпитаван в атмосферата на руските традиции и ценности, цялото семейство четеше великите руски класици

"Аз съм 100% русофил и милион процента руснак", това заяви известният актьор Стивън Сегал по време на учредителния Конгрес на Международното движение на русофилите, състоял се в Москва, цитиран от Евроком.

По думите му баща му е руснак, който не само познавал своите корени и дълбоко се интересувал от руската култура и литература, предавайки тази любов на близките си. "Бях възпитаван в атмосферата на руските традиции и ценности, цялото семейство четеше великите руски класици."

За председател на Международното движение на русофилите беше избран Николай Малинов, лидер на българското Национално движение "Русофили", обвинен в шпионаж в полза на Русия, санкциониран от САЩ за корупция и кандидат за депутат.

Само 15-ина минути след началото на форума Малинов, представян като инициатор на самата идея за такава организация, единодушно беше избран за неин председател.

Той благодари, съобщи, че започва изграждане на национални структури по различните държави и проверки какви са кадрите, могат ли да работят и да се съберат милион подписа за отмяна на европейските санкции срещу Русия.

Засега не е ясно откъде ще ръководи русофилския интернационал Малинов - от България или от Москва.

Специална поздравителна телеграма имаше от Владимир Путин, слово произнесоха външният министър Сергей Лавров, Константин Косачьов (зам-председател на Съвета на федерацията), който изчете приветствие от председателката на руския Сенат Валентина Матвиенко.

В откриващото си изказване Малинов сподели, че според него светът вече ярко се е разделил на две - "на злото и доброто, на черните сили и на белите сили" и, естествено да си русофил означава да си с доброто, да си за традиционни ценности, силна държава и многополюсен свят.

Срещу русофилите била "либералната диктатура", искаща несуверенни държави, сатанистки свят, "джендърски свят", който иска да унищожи човечеството.

По думите му в Москва присъствали 87 души от 42 държави от които 12 от "славянски страни", а движението щяло да представлява отделен фронт за борба с фашизма, т.е. е антифашистко.

В речта си Лавров сподели, че "ценността на русофилството е в това, че ние не призоваваме никого на "свещена война" срещу Запада, срещу кръстоносците, срещу когото и да било. Тази война ни се натрапва".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Недоумяващ
    Защо тогава не не направи кариера в Мосфилм,защо не живя в Русия,след като си милион процента руснак?Срещате ли се с Жарар Депардийо,с реския паспорт,който си би камшика и изчезна от рая на света?Какво стана с делото за изналилване против теб?
  • 5
    8
    daskal
    Ох, развесели ме този. Той май не е виждал редови руснак.
  • 0
    7
    Sтанко до 5
    Ей сдуханяк, не ми ползвай името! Три думи да кажеш и прозираш с грозния и побъркан нацистки стил на писане.
  • 3
    6
    14/88
    Циган Сеебал не е никакъв русофил, а чиста проба рублофил!
  • 1
    5
    Sтанко
    Този малоумник си личи, че мнооого са го били по тъпата кратуна! Айде на ред за слабоумните рушлямистански тролчета!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари