Стилиян Петров: Петър Хубчев се бори с коварна болест

0
Треньорът се нуждае от подкрепа
Треньорът се нуждае от подкрепа Снимка: LAP.bg

Затова и нямало да участва в "Мача на надеждата"

Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров говори пред медиите преди "Мача на надеждата", който организира с благотворителна цел, предаде Gong.bg.

Той разкри, че бившият селекционер на България, който като футболист бе част от отбора в САЩ 94' - Петър Хубчев, няма да вземе участие в мача както беше обявено, тъй като се бори с коварната болест.

"На мача в петата минута ще бъде отдадена за Петър Хубчев, мачът ще бъде спрян. Един треньор, който се бори със същата болест, един от големите №5 в българския футбол. Призовавам в следващия кръг в първенството във всички мачове да бъде оказана подкрепа за Петър Хубчев. Трябваше да участва в мача, но за съжаление няма да може. Повече за това ще оставя на Петьо Хубчев. Когато му дойде времето, ще говори пред вас", каза Петров.

"Петър Хубчев се нуждае от тази подкрепа, той идваше при мен в болницата. Позитивност и вяра дават шанс да преминеш през всички тези препятствия", добави бившият халф.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    К.З.Л.
    Успех и да се оправя Хубси! Голям кеф е как най-ба говедоидите с немския паспорт!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари