Стилиян Петров: Михайлов, стегни се, ще станем за смях!

1
Купата на конфедерациите не съществува от 2019 година, припомни бившият национал
Купата на конфедерациите не съществува от 2019 година, припомни бившият национал Снимка: Личен архив

Купата на конфедерациите не съществува от 2019 година, припомни бившият национал

Бившият капитан на националния отбор на България по футбол Стилиян Петров коментира думите на президента на БФС Борислав Михайлов, който по-рано заяви, че се надява до година - две България да има стадион, на който да може да приеме финал за "Суперкупата на Европа или Лигата на конференциите".

"Ммммм даааааа…. Ако и за децата имахте такива амбиции. А не да ги пращаме да се къпят там където излизат по-мръсни

Но да поясним,

Българския национален отбор е в Лигата на нациите, международен футболен турнир, в който участват европейски футболни отбори. (А не конфедерациите. Купата на конфедерациите не съществува от 2019 година Г-н Михайлов) Стегни се, ще станем за смях бре човек", написа в профила си във Facebook Стилиян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари