Стефан Янев: Всеки е приемлив за премиер, ако се съобразява с определени правила

1
"Няма да искаме министри в този кабинет", заяви Янев
"Няма да искаме министри в този кабинет", заяви Янев Видео: NOVA

"Няма да искаме министри в този кабинет", заяви Янев

Решението на политическата криза е споразумение, в което всеки да има ангажименти. Това смята лидерът на „Български възходСтефан Янев.

Добрата новина е, че в петък почти всички партии седнаха да разговорят с акад. Николай Денков и неговия екип относно приоритети и възможностите за търсене на реализация на мнозинство, което да подкрепи кабинет с втория мандат. Все пак дори партиите, които бързо напуснаха срещата, казаха нещо смислено”, поясни в ефира на „Събуди се” по NOVA Янев.

Кабинет на малцинството сме виждали в нашата история. Въпросът е дали това е възможно в сегашната ситуация. По-скоро не. Възможността е, ако има подписано споразумение или друг тип описание на механизъм, по който това може да се случи. Всеки е приемлива фигура за премиер, ако се съобразява с определени правила, ангажименти, които са поети”, допълни лидерът на „Български възход

По думите партията му ще даде подкрепата си за всеки един от мандатите при ясни правила.

Няма да искаме министри в този кабинет. Ако третият мандат дойде при нас, ще разговаряме с всички партии”, уточни Янев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари