Ралица Симеонов: Партията на Янев е обект на нездрав интерес от определени фактори

1
Според мен перспективите за развитието на формацията не са особено положителни, каза Симеонова
Според мен перспективите за развитието на формацията не са особено положителни, каза Симеонова Видео: NOVA

"Партията на Стефан Янев е обект на нездрав интерес от определени фактори, които се опитват да я овладеят."

Това коментира пред NOVA Ралица Симеонова, доскорошната „дясна ръка” на Стефан Янев във формацията му „Български възход”.

Симеонова посочи 2 предизвикателства пред партията на Янев- кадровите въпроси и ценностната ориентация.

Много хора искат, малко могат. Това са кадровите проблеми. Разбира се, има и качествени хора, но те не са критична маса. Според мен перспективите за развитието на формацията не са особено положителни”, каза Симеонова.

Като всеки нов политически проект, формацията е обект на нездрав интерес от определени фактори, които правят опити да я овладеят. От моя гледна точка не бяха взети необходимите мерки срещу това”, заяви още Симеонова.

Кой се опитва да я овладее – Симеонова не посочи имена.

„От това как се формира и структурира тази формация ще стане ясно дали има шанс за конструктивна роля в българския политически живот. Има представители на почти всички политически партии, за които може да се сетите. Но масово хората не са качествени. Има и качествени, но те не са доминиращи”, каза Симеонова.

Попитана дали една от причините да напусне е проф. Моллов, тя каза: „Този случай в голяма степен беше решен, а и проф. Моллов не е част от формацията. По-скоро ме притесняват личност, които в момента гравитират около партията”, каза тя.

По думите ѝ „масово българските партии се използват като интерес за реализиране на частни интереси.”

„Имаме сериозна криза на политическото представителство. Много малко качествени хора има в българския политически живот”, коментира още Симеонова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    русенец
    Много вожд имаме, индианци не останаха!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари