Стефан Гамизов: Всеки, подкрепил ГЕРБ за орязаната стара конституция, участва официално в държавен преврат

2
Досега имахме един Борисов, който смаза разделението на властите и установи реална диктатура, но не и официална. Сега се иска нейното узаконяване
Досега имахме един Борисов, който смаза разделението на властите и установи реална диктатура, но не и официална. Сега се иска нейното узаконяване

Всеки подкрепил ГЕРБ за орязаната стара конституция, като орязаното е заменено с текстове за узаконяване на путинистки режим и мафиотизирана диктатура, трябва да е наясно, че участва официално в държавен преврат.

Досега имахме един Борисов, който смаза разделението на властите и установи реална диктатура, но не и официална. Сега се иска нейното узаконяване. Зад всичко това стои българската мафия и руските служби за сигурност.

Всеки депутат подписал се под това и/или подкрепил това при гласуване, рано или късно ще понесе последствия за действията си. Не знам какви, не знам от кой, но знам, че ще ги има, те ще са законни и отговарящи по пропоционалност на садистичните действия на Борисов и българската мафия на които ставаме свидетели сега.

Стефан Гамизов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари