Стефан Гамизов: Не сме длъжни да се грижим за рушветите на хора на робска хранилка на Газпром и Лукойл!

1
Ситуацията в България е критична от всяка гледна точка!
Ситуацията в България е критична от всяка гледна точка! Снимка: © Цветелина Ангелова / Капитал

Да започнем седмицата с уточнение кой за какво се бори и желае

Повечето българи, дори и ”удавени” в проруска пропаганда от лъжи и манипулации, не искат да напуснат ЕС и НАТО с всичките удобства и права, които получиха с това членство - от възможност да пътуват и работят където и както пожелаят до това да крадат като бесни безнаказано от милиардите от Брюксел.

Не сме длъжни да се грижим за рушветите на шепа хора на робска хранилка на Газпром, Лукойл и Росатом!

Длъжни сме да се грижим един за друг в лицето на българите и съюзниците ни, както и за себе си и семействата си.

Всеки, който иска да ни прави свои и на господаря си икономически и политически роби, каквото върши 5-тата колона на диктатурата в Москва в лицето на “библиотекари”, санкционираните и организираната енергийна престъпност, както и техните подчинени политици, магистрати, държавни служители, медии и всякакви подобни, са наши и на децата ни врагове!

Истински врагове, които искат да ни убият физически и емоционално с мизерия, безпътица и прогонване от България, за да могат да безчинстват и насилничат с руснаците безнаказано!

Ситуацията в България е критична от всяка гледна точка!!!

Стефан Гамизов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    До 10:
    Най-обикновен PD-раст!
  • -1
    10
    До 7
    Кои българи,не разбрах?Аз тога какъв съм-турчин,арабин,евреин,арменец?
  • 1
    9
    До 1
    Ако твоите приятели работеха в Русия или анадола,щяха да псуват поне 30 минути преди да се поздравите.Никой не ги е пратил насила в ЕС.Има Азия,Африка,Русия и още други места.
  • 0
    8
    KlakS
    Нека познаем - стеф@ан гамиз0ф също е присъствал в някой сащнически университет, където е надъхан да е срещу Русия, да е срещу националните интереси и се е врекъл във вярност в интересите на агресора сащ! Заклел се е да спазва сащническата "конституция"! Затова е такъв българофоб/русофоб! Всички, учили в чужбина, върнат ли се в България, са яростни българофоби/русофоби!
  • -2
    7
    ;'';';';
    Българите планираме изгонване на сащническите войски от българските бази, изгонване на сащническия посланик, прекратяване на дипломацията с урода сащ, изгонване от България на всички сащнически нпо-та на цру на урода сащ! Искаме обявяване на сащ за терористична държава, обявяване на урода сащ, че е агресор! Искаме разполагане на руски военни сили, руска военна техника на цялата територия на България, за да се браним от сащническата агресия в региона! Напомням, че преди няколко дни уродът сащ започна война срещу чужда държава - Сомалия! Така за пореден път агресорът сащ напада друга държава! Разбира се, че ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, атанасофците, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква - мълчат за агресията на урода сащ над мирна Сомалия! Дори "демократът" хаджигеноф мълчи и все още не е залял с боя сащническото посолство, заради агресията на сащ и започналата им война срещу Сомалия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари