Премиерът ще заведе дело за клевета за „министрите на хранилка“ в „Лукойл“

3
Премиерът посочи, че никога не е казвал какви суми дължи "Лукойл"
Премиерът посочи, че никога не е казвал какви суми дължи "Лукойл" Снимка: БГНЕС / архив

Премиерът посочи, че никога не е казвал какви суми дължи "Лукойл"

Премиерът Николай Денков възнамерява да заведе дело срещу хората, които заявяват, че в кабинета има министри, които са на хранилка в „Лукойл“.

Това обвинение отправи директно депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Николай Денков обаче не посочи директно името му на брифинга си в МС, информира News.bg.

По темата "Лукойл" Денков посочи, че компанията е поела ангажимент да си плати дължимите данъци съобразно законодателството, но "не поема ангажименти за калпави закони".

Премиерът посочи, че никога не е казвал какви суми дължи "Лукойл".

Денков накарал началника на кабинета си да проведе разговори с компанията, а след разговора станало ясно, че компанията няма да търси вратички, за да избегне плащането на данъци.

Премахване рязко на дерогацията ще се отрази негативно на българските граждани, посочи още веднъж Денков и обясни, че поетапно трябва да се отказваме от руския нефт.

За изграждането на 7 и 8 блок на АЕЦ Козлодуй и критиката на президента, той не вижда какво непрозрачно вижда държавният глава в това решение. Това е някаква пропагандна хватка, която няма нищо общо с истината, смята министър-председателят.

Иначе брифингът на министър-председателя след заседанието на МС започна с темата за напредъка на България по върховенство на закона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Ох,
    Я го виж ти, анемичния сифилистик се бил обидил като такована мома!
  • 1
    1
    Я го виж ти
    акдемика му неден, дето стана лице на мафията и сега пък и на жертва щял да се прави и да съди. Кого ще съдиш ти бе, мижитурка скапана?! Че са ти я казали истината право куме в очи. Той Делян Добрев и без това е доста известен с КумГейт, тъй че обича много кумовете си и не им спестява нищо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари