Старец блудства с дете пред очите на внучката му

0
Извергът получи 3-годишен изпитателен срок
Извергът получи 3-годишен изпитателен срок

Старец от Кърджали съблече, опипва и целува 8-годишно момиченце само на метри от играещата му внучка.

Гнусната сцена се разиграла в края на април м.г. във фургон в градината на възрастния мъж над квартал „Възрожденци”, съобщи 24rodopi.com.

Пострадалото от „ласките" на перверзника дете било във втори клас. Ден преди случката А.О. се запознал с дядото на момиченцето докато двамата прибирали внучките си, които били съученички, от школо в Кърджали, разкриха адвокати.

На тръгване от двора, А.О. предложил да заведат децата в неговата градина, където да си поиграят. На двете момиченца се харесало идеята, както и на нищо неподозиращия дядо на потърпевшото дете. На следващия ден А.О. отново отишъл да вземе внучката си, а понеже „наборът" му се забавил той помолил учителката да вземе и неговото дете.

След като получил положителен отговор, мъжът отново завел децата в градината си. Там двете момиченца започнали да си играят в пясъка, докато не си изцапали обувките. Двете деца помолили А.О. да ги измие. Той свалил обувките и го сторил, след което ги оставил да съхнат. Момиченцата продължили играта и влезли в отворения фургон.

После си обули обувките и продължили играта навън. В един момент А.О. попитал потърпевшото дете дали не иска да влезе с него отново във фургона. След като получил отрицателен отговор, мъжът хванал момичето и го закарал вътре, докато внучката му си играела навън.

В помещението мъжът отново събул обувките на детето, както и клинът и гащичките й. Старецът започнал да опипва гениталиите на момиченцето, започнал и да целува детето с език по устата. Момичето се дърпало и му казало да престане. Тогава мъжът вдигнал гащите и клинчето.

Броени минути по-късно във фургона влязъл и дядото на детето, на когото учителката казала, че внучка му е била взета от А.О. Мъжът се досетел къде може да са и тръгнал към намиращата се наблизо градина. Влизайки той видял как лицето на А.О. е почти опряно в това на момиченцето.

В този момент О. хванал обувките на детето, които били под леглото, и започнал да ги поставя на краката на детето. Тогава обаче момиченцето разказало на дядо си какво се е случило. Мъжът веднага повикал полиция на мястото.

Отвеждането на пострадалото дете във фургона на подсъдимия не е станало чрез използване на сила или заплашване. Блудствените действия извършени от О. са извършени в по-леката форма-всички опипвания са извършени за кратък период от време, като същите не са допринесли за накърняване телесната неприкосновеност на пострадалата.

С оглед на изложеното съдът намира, че наказанието следва да бъде определено при превес на смекчаващите отговорността обстоятелства-в минималния предвиден в текста на закона размер, а именно лишаване от свобода за срок от 1 година. За да вземе решение така определеното наказание да не бъде изтърпяно ефективно съдът взе предвид обстоятелството, че същият е в напреднала възраст, в не добро здравословно състояние и следва да се грижи за двете си внучета, които живеят при него и са останали без баща", се посочва в мотивите на магистратите при определяне на присъдата на А.О.

Мъжът получи 3-годишен изпитателен срок. Бащата на потърпевшото дете бил неизвестен. Майката работила в чужбина, а за момиченцето се грижели единствено бабата и дядото.

Източник: 24rodopi.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари