Стана ясно от какво е починал Боб Сагет - водещият на най-смешните видеоклипове в Америка

6
Ако е имало хора около него, комикът е можело да бъде спасен
Ако е имало хора около него, комикът е можело да бъде спасен Снимка: ru.likefollow.org

Фрактурите около очните ябълки на Боб Сагет и кръвоизливът около мозъка му вероятно са причинени от падането на комика и актьор върху твърда повърхност, покрита с нещо меко, например килим, предаде БТА, позовавайки се на Асошиейтед прес

Това показват резултатите от доклад, публикуван във вторник, който разкрива повече подробности за смъртта на телевизионната звезда.

Боб Сагет почина на 9 януари тази година на 65-годишна възраст.

В доклада за инцидента, публикуван от шерифската служба на окръг Ориндж в Орландо, Флорида, е отбелязано, че според съдебния лекар Джошуа Стефани фрактурите "вероятно са зашеметили г-н Сагет" и той е трябвало да усети замайване. Ако по това време край него е имало хора, те са щели да забележат "объркване, нарушено равновесие и/или неясен говор", се посочва в доклада. Точното място на падането на Боб Сагет не се споменава.

След направената през януари аутопсия съдебният лекар заключи, че Сагет е починал от случаен удар в главата, вероятно от падане назад. Следователите, извикани в луксозния хотелски апартамент, не откриха следи от борба или признаци, че някой друг е бил в стаята на Сагет по време на престоя му. Токсикологичният анализ не показа наличие на забранени вещества в тялото на комика.

Според доклада по чаршафите или покривката на хотелското легло не е имало следи от кръв.

Първоначалният преглед на тялото на Боб Сагет в хотелския апартамент установи, че той има лек оток и малки синини в ъгъла на лявото око. "Нямаше други признаци за какъвто и да е вид травма или нараняване", се казва в доклада.

Шоуменът е намерен от служител на хотелската охрана на леглото си в хотел "Риц-Карлтън" в Орландо на 9 януари, след като не е напуснал хотела и семейството му е поискало проверка на състоянието му.

На място е извикан работник по поддръжката на хотела, за да отвори вратата на апартамента на Боб Сагет, тъй като тя е била заключена отвътре. Въпреки че е установено, че вратата между апартамента на комика и съседната стая е отключена, записите на електронните ключалки в хотела показват, че никой не е бил в съседство със Сагет от 7 януари - два дни преди да бъде открито тялото му, се посочва още в доклада.

Боб Сагет е най-известен с ролята си в телевизионния комедиен сериал "Пълна къща" и като остроумния водещ на "Най-забавните домашни видеоклипове на Америка".

Малко преди смъртта си комикът, който е на път в рамките на турнето си, споделя, че се е радвал на топъл прием от публиката в Орландо и курортния район Понте Ведра Бийч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    3
    доктора
    кофти за човека ама нас кво ни грее за някъв Робин Кафалиев от другият континент ? 95% от тук четящите не го знаят , а другите 5 са го преместили в десния...
  • -17
    2
    Бустер за антиваксъри
    Ех тази световна конспирация.... На всички тролове само експериментални течности съм им в главата.
  • 13
    1
    Спринцовко Боцков
    А токсикологичният анализ удобно пропусна да провери за наличие на три дози от експерименталните *ваксини* в тялото му, нали? И нее, да не си помислите, че "объркване, нарушено равновесие и/или неясен говор" може да бъде причинено от печалбарските мъзгочи на the Big Pharma?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари