Боб Сагет е починал от травма на главата

0
Актьорът бе намерен мъртъв в хотел в Орландо в началото на годината
Актьорът бе намерен мъртъв в хотел в Орландо в началото на годината Снимка: Getty Images

Актьорът бе намерен мъртъв в хотел в Орландо в началото на годината

Американският комик и актьор Боб Сагет, чиято внезапна смърт миналия месец в хотел във Флорида шокира Холивуд, е починал от странна травма на главата. Това съобщи семейството на комика, предава NOVA.

Сагет, любим на поколения зрители заради ролята си в хитовия ситком от 1980-1990 г. „Пълна къща“, беше намерен мъртъв в хотел в Орландо, докато си почивал след поредно представление от турнето му. Обстоятелствата около смъртта на 65-годишния мъж бяха обект на разследване.

Властите са установили, че Боб е починал от травма на главата“, съобщи семейството му.

Властите са стигнали до заключението, че той случайно е ударил задната част на главата си в нещо, не го е сметнал за сериозно, и е заспал“, съобщават близките, като добавят, че смъртта на комика няма общо с наркотици или алкохол.

Сагет придоби световна слава с ролята си в „Пълна къща“ на Дани Танър, където играеше овдовял баща на три момичета, включително дъщеря, изиграна последователно от сестрите-близначки Мери-Кейт и Ашли Олсен.

След смъртта му семейство Олсен отдава почит на Сагет като го описват като „най-любящия, състрадателен и щедър човек“.

Сагет беше и стендъп комик, озвучаваше роля в сериала на CBS „How I Met Your Mother“, беше водещ на „Най-смешните домашни видеоклипове на Америка“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари