Стайлинг с туника. С какви аксесоари да я съчетаем?

0
Туниката се превърна в изключително модерен елемент от дамския гардероб
Туниката се превърна в изключително модерен елемент от дамския гардероб

Туниката се превърна в изключително модерен елемент от дамския гардероб

През последните сезони туниката се превърна в изключително модерен елемент от дамския гардероб. Избира се с нетърпение от звезди и известни личности, залагащи на небрежността на уличното облекло и елегантната безгрижност. Предимство на туниката е както атрактивният външен вид, така и удобството над средното ниво. Широки oversize кройки и приятни на допир материи приятно обгръщат тялото ви, за да не се притеснявате за фигурата си. Гарантират и възможност за комбиниране с многобройни аксесоари, които в зависимост от вашия индивидуален вкус и предпочитания могат да придадат различен характер на една и съща туника.

Туника тип суичър

Свободната и ежедневна суичър туника с дълъг ръкав в момента е абсолютно задължителна. Удобната, мека памучна материя и просторната кройка на туниката ще се харесат на всички жени, независимо от възрастта и стила. Перфектна е за ежедневно носене като удобно облекло у дома, както и за работа или университет, благодарение на удобната си кройка и универсален дизайн. Такава туника ще работи чудесно и като дълъг суичър за бременни, защото не притиска корема. Богатият избор на туники в каталога на Модна къща Алерт включва различни модели. Туника с качулка и маншети идеално ще пасне на спортния стил . За жените, които ценят особено удобството, препоръчваме туника с просторни джобове. Ако искате да носите туника всеки ден, струва си да изберете универсален цвят, който ще се съчетае добре с много елементи от гардероба, например черно, бял, сиво или каки.

Какви аксесоари да носите с дълга туника?

Най-доброто облекло е това, в което се чувстваме едновременно привлекателни и удобни. И така, как да носите туника, за да постигнете този ефект? Решаващо е какво да носите с дълъг модел . В случай на суичър туника, по-добре е да избягвате дублирането на една и съща материя и спортни панталони. Тесни дънки или класически клин ще работят много по-добре. Ако харесвате туника с отличителен цвят, като червено, можете да я съчетаете с изразителни аксесоари за улично облекло, като бейзболна шапка. И каква чанта да носим с туниката?? Ако имате нужда от голяма вместимост, изберете ежедневна пазарска чанта, а ватирана чанта с дебела верижка ще бъде достатъчна за най-необходимите аксесоари. Съчетаването на стилове е абсолютен хит на предстоящите сезони!

С какво обувки да я носим?

Тъй като дългата туника обикновено доминира в стайлинга, вторият най-забележим елемент от тоалета ви са обувките. Затова си струва да обърнете специално внимание на избора на обувки. Спортните обувки със сигурност вървят добре с дълъг суичър. С него се съчетават както класически кецове, така и модерни маратонки в стил 90. Ботите с дебела подметка, за предпочитане с висока горна част, също могат да ви придадат рокендрол визия. Подходящи са както семпли, гладки обувки в един цвят, така и обувки с декорации, като шипове или катарами.

Елегантна туника за официални срещи

Комфортът на дамската туника не е запазен само за времето, прекарано у дома, разходка или шопинг. Можете например да го пренесете в работата си, като изберете туника тип риза с копчета . За среща с половинката или среща в града с приятели можете да изберете туника с елегантна, широка яка и асиметричен гръб. Плетена тъкан с отличителен цвят като индийско розово ще бъде идеална за тази роля. Високата яка придава елегантност на туниката, както и ръкавите с високи маншети.

Какво да носите с туника? Най-добрите аксесоари

Ако се чудите какви аксесоари да изберете към туника, за да направите стайлинга по-официален, имаме добра новина за вас. Все още имате много възможности да правите това, което искате. Все още могат да бъдат тесни дънки и клинове в приглушени цветове. Можете да третирате туниката и като мини рокля. Oversize кройката често е с дължина до средата на бедрото, което ви позволява да съчетаете туниката с чорапогащник и да оставите краката си напълно голи през летните месеци. Дамите, които обмислят какви обувки да подхождат най-добре на туника, могат да изберат както спортен, така и елегантен стил. Впечатляващо ще изглеждат спортни обувки, както и кожени ботуши Челси и каубойски ботуши. Можете успешно да носите обувки на висок ток: стилети или ботуши.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Мераклия
    Радостно е, че не се предвижда бельо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари