Среднощни гонки с мощни мотори в квартал "Дружба"

1
Цяла нощ кварталът отеква от рева на моторите и гърмежите на ауспуси
Цяла нощ кварталът отеква от рева на моторите и гърмежите на ауспуси

Цяла нощ кварталът отеква от рева на моторите и гърмежите на ауспуси

Цветко Цветков изрази своето недоволство и безпомощност в социалните мрежи, описвайки улица "Даме Груев" в квартал "Дружба 3" като "мотописта за гонки и ралита с мощни мотори". Според него, през цялата нощ кварталът отеква от рева на моторите и гърмежите на ауспуси.

Това не е самостоятелен случай, а по-скоро обичайна гледка, която се повтаря в целия град. Русенците вече не могат да спят спокойно, бунтуват срещу "среднощния терор на джигитите" и призовават за адекватни мерки от страна на местната администрация. Популярният въпрос "Къде са патрулките и общинската полиция?" ечи в коментарите под поста на Цветков.

Жителите на Русе разкриват, че подобни случаи се наблюдават дори в централните части на града, включително в близост до самата полиция. Васил Златев изрази своята тревога, заявявайки, че ситуацията е същата в центъра на Русе "за съжаление, явно ще трябва да свикваме да живеем в такава държава." Това също подчертава сериозния проблем, с който се сблъскват жителите на града.

Друг жител на града ясно подчертава важността на ролята на общинската полиция в решаването на проблема: "Цар Освободител също... чакаме общинска полиция да си изпълнява вменените задължения."

Вълната от възмутени граждани предизвиква въпроси относно отговорността на общината и нейните способности да предприеме конкретни действия за решаването на проблема.

Ще действа ли Община Русе по-решително, за да гарантира спокойствието на русенци през нощта?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    23
    Ююююю
    Оправията е целиш го в глава с камък.Да се пързаля 2 километра.Да видиш няма ли да спрат да реват!!!!!!
  • 0
    22
    Русчуклия
    Имат девиз " Пазете ни" .....нашият Справедлив девиз " Унищожи двукулолесното / мотоЦикЪлЪт- за сраб!
  • 5
    21
    Cenkochokov
    Нали има общинска полиция! (хрантутници от 8:00-17:00)
  • 16
    20
    Перник
    По улица Борисова, бул. Липник и бул. Придунавски е същото положението. Не мога да разбера нали уж има ограничение на скоростта от 50км. в час! Не може да се спи, а когато някой моторджия мине децата започват да плачат от силният звук, но никой нищо не прави, защото властта спи спокойно някъде на тихо!
  • 20
    19
    ВиК
    Явно трябва ние да се намесим да разкопаем там навсякъдеи всички шумове от двигатели ще изчезнат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари