Срамното разболяване на Борисов. Дано оздравее, за да го съдят

2
Сега ще разнасят из цяла Европа снимката му с носа над маската, как Меркел му е насочила пръст
Сега ще разнасят из цяла Европа снимката му с носа над маската, как Меркел му е насочила пръст

Инфектирането на Борисов с коронавирус е срамно, въпреки че това се случи и на Тръмп, и на Борис Джонсън

Българският премиер дори на срещи в Брюксел, замяташе маската под носа, колкото да се каже, че е сложил. В България обикаляше без маска в прословутите си разходки с джипка.

И таман тържествено съобщиха от правителствената пресслужба, че след две отрицателни проби му свалят карантината – бързо, бързо, на втория ден, щото той е най-важният в държавата. И защото сигурно е непобедим шофьор на джипка, пише Иван Бакалов в E-vestnik.bg.

Сега ще разнасят из цяла Европа снимката му с носа над маската, как Меркел му е насочила пръст.

Тръмп го има на снимки без маска, както и други премиери и президенти. Но никъде го няма това каране насам-натам без маска, в кола с хора включително, каквото демонстрира българският премиер.

И т. нар. ковидиоти, хора, които не вярват във вируса или го смятат за обикновен грип, убеждаваха из социалните мрежи, че опасност няма, защото Борисов ходи навсякъде без маска – тоест има тайна информация, че няма сериозен проблем.

 

Е, сега това демонстративно обикаляне без маска, с което Борисов даваше пример на народа, логично завърши по този начин. И за човек като него с високо кръвно и исхемична болест на сърцето (по собствените му признания), и наднормено тегло, което е видимо, разболяването от Ковид 19 съвсем не е без риск.

Изглежда у нас докато не пострадат тежко или не дай Боже умрат неколцина известни, невярващите няма да повярват, че вирусът е опасен.

И сигурно тогава ще развиват теории на конспирацията как всъщност са отровени или друга коварна болест ги е погубила.

Дано Борисов оздравее бързо, да ни смайва с байганьовщината си и занапред. Да е жив и здрав да подаде оставка и един ден да го изправим пред съда.

Борисов на посещение в Родопите пита старци доволни ли са от 50-те лева надбавки върху пенсията. Снимка: кадър, изваден от продукцията на „Севда ти ви“ и разпространяван във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари