Сподвижник на Чикагото е мераклия да става кмет на Русе

0
Сподвижник на Чикагото е мераклия да става кмет на Русе

Мирослав Станчев ще бъде кандидат-кмет на Народна патриотична партия Промяна на местните избори догодина, съобшава "Дарик". Това стана ясно от изказване на Венцислав Ангелов-Чикагото. „Когато Мирослав Станчев стане кмет на град Русе ще извади всичката помия на хората управлявали града пре последните 25 години”, заяви прд журналисти Чикагото. Той спомена и за два случая. Единият е за сигнал заведен в Областна администарация срещу Елеонора Николова за злоупотреба в особено големи размери. Той се закани и подсъдима в скоро време да бъде бившата шефка на „Жилфонд” Анелия Няголова.

Партията на Ангелов ще бъде учредена до края на месеца. Според някои хора той ще има проблем с регистрацията за избори защото дължи данъци в големи размери на държавата. От своя страна той обяснява, че на 2 януари изтича 10-годишният давностен период за тях и проблем няма да има.

На последните избори за Европарламент ГЕРБ имат 13 827 гласа в Русе. Само в кварталите „Родина” и „Изток”, където имаме голяма подкрепа, ние ще извадим 20 000 гласа” хвали се Ангелов.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари