Чикагото: Пускаш ме за национално, а аз съм в задният ти двор!

2
Харчиш милионите на данакопладците, тоест, народните пари за това да ме намериш а в същото време сам тук до теб
Харчиш милионите на данакопладците, тоест, народните пари за това да ме намериш а в същото време сам тук до теб Снимка: БГНЕС

Както съобщихме вчера, кандидатът за кмет на Русе и за общински съветник на Национална републиканска партия Венцислав Ангелов - Чикагото е обявен за национално издирване.

МВР издирва г-н Ангелов, а той сам коментира случващото се в социалната мрежа. Ето какво е написал Венцислав Ангелов чрез профила си във Фейсбук:

"На вниманието на Тиквоча...... Тиквониииии, какви са тези глупости с които ме занимаваш, че не ми стана дори и ясно!!!!

Пускаш ме на национално а аз съм в задният ти двор!!! Близо до теб както твоята сянка, но сянката си виждаш но мен не можеш да видиш... Толкова съм близо до теб, че чак не можеш да си го представиш.... В Банкя съм, в същото време близо до твоята скъпа д.... я. в Чикаго, нали съм Чикагото и в същото време докато беше при твоя брат масон Рахойчо, пак бях до вас но не ме видя....И в същото време заявяваш, че ме търсиш.... Ето ме тук отново пред теб, но разликата между теб и мен е, че аз си показвам лицето на всякъде а ти се криеш като една абсолютна МИШКА каквато си!!!!!

Харчиш милионите на данакопладците, тоест, народните пари за това да ме намериш а в същото време сам тук до теб..... За какво служат ДАНС и там които управляваш... Аз, ще ти кажа!!! Да харчат парите на данъкоплатците и да не им служат... Същата система както Тиквоческотот правителство... Крадат и не работят!!!! Колко е Просто, Тиквоча като краде Милиард И......всеки месец за какво му е да работи????? Лошото е, че на никои от Тиквоческото правителство не му се работи...... Но всъщност какво е за тях РАБОТА???? Глагола работя не им е познат!!!! На тях единствено и само им е познат Главният Глагол КРАДА..... Аз Крада, Бойко Тиквата, Той краде Цветан Цветанов и Ние всички останали от Тиквоческотот правителство крадем.... На тях само тези три спрежения са известни....

Искам да помоля само и единствено тези в които е останало разум и способност за мислене да се замислите върху всичко това което ви споделям в момента и да поемите по правилният път... Тоест пътят на истината!!!! Амин!!!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари