Спиращи дъха акробатики в "Нощта на звездите"

0
Адреналинът се качи на макс с номера на братя Ковачеви - "Колелото на смъртта"
Адреналинът се качи на макс с номера на братя Ковачеви - "Колелото на смъртта" Видео: БГНЕС

Шоу от световна класа и спиращи дъха изпълнения поднесоха именити артисти, акробати и спортисти “Арена Армеец“, предаде репортер на БГНЕС.

На събитието, организирано от фондация „Енчо Керязов“ се изсипа истински звезден дъжд от световноизвестни артисти и спортисти.

Акробатика, гимнастика, огън, танци и вълшебната цигулка на Васко Василев бяха част от програмата, която остави претъпканата зала без дъх над два часа и половина. Още в началото събитието даде заявка за невиждано представление, когато вълшебникът Петър Стойчев превърна голямата шампионка в борбата Станка Златева в грациите от ансамбъла по художествената гимнастика.

Златните момичета на България изпълниха прекрасно съчетание с ленти, което внесе още повече красота и изящество в невероятния спектакъл.

Последва забавен момент с клоуна без маска Андрей Жигалов.

"След това, в момента, в който никой не си представяше, че може да влезе още красота в залата трупа „Рокашкови“ разказа... уникална приказка от Буенос Айрес....красива и нежна история, представена от техните акробатики и дълбокия глас на Христо Мутафчиев.

После адреналинът се качи на макс с номера на братя Ковачеви - "Колелото на смъртта".

Там двамата изпълняват уникален номер външно салто. Специално за „Нощ на звездите“ дуо Ковачеви направиха опит за световен рекорд. Салто със завъртане на 360 градуса, изпълнение, граничещо с магията, но за съжаление този път не успяха.

С това обаче изненадите далеч не свършиха и последва огнено шоу и още много спиращи дъха акробатични изпълнения. В края на вечерта дойде и кулминацията със съвместно изпълнение на Данчо Йовчев на халки и Васко Василев на цигулка... и думата за това изпълнение е само една "перфектна"!

Пиронът на вечерта беше самият Енчо Керязов, който представи своето майсторство пред българската публика. Уникално, еклектично и магично... това беше нощта на звездите в София.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари