Спипаха пиян шофьор на улица "Александровска"

1
Мъжът е отказал да даде кръвна проба
Мъжът е отказал да даде кръвна проба

Мъжът е отказал да даде кръвна проба

Спипаха пиян шофьор на централната улица в Русе.

На 04.03.2024г. около 20:10 часа в гр. Русе, на улица "Александровска", при извършена полицейска проверка по работа по ЗДвП от екип на Първо РУ гр. Русе е установено, че 36-годишен мъж родом в Република Украйна, населено място - Бобровица, български гражданин, с постоянен адрес в гр. Русе, управлява лек автомобил "Мерцедес ", модел "А170", който не е негов под въздействието на алкохол над 1,2 на хиляда. Концентрацията която е установена с техническо средство е била от 1,5 на хиляда. Водача е конвоиран до УМБАЛ Канев в гр. Русе, където пред лекар е отказал да даде кръвна проба, съобщиха от полицията в Русе.

По случая се води разследване и е образувано бързо производство за престъплението

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Факт
    България започна да спира помощта към Украйна. Вместо да им праща гражданите да се бият за страна си, ги задържа. Така помага на Русия да има ред и справедливостта да възцерува най-после.
  • 0
    3
    Интересно
    Тя Александровска нали ли е пешеходна цялата улица ,ама украинските боклуци си мислят че всичко им е позволено.До кога ще ги търпим?
  • 7
    2
    От мен:
    Майка ви да еба, мръсни алкохолизирани украински боклуци! Само на младите руснаци ли разчитате да ебат украинските ви недоклатени курви?
  • 10
    1
    РуZZшлямски трол
    Защо този алкохолизиран украински мужик не е на фронта за да се бие с Путин ? Аз ли да браня Украйна ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари