Спипаха мъж с наркотици в Русе

1
39-годишният мъж е бил в кола с 19-годишна спътничка
39-годишният мъж е бил в кола с 19-годишна спътничка

39-годишният мъж е бил в кола с 19-годишна спътничка

На 16 май около 02:10 часа, извършвайки обход по ул. "Борисова" в посока към жп гарата, екип на Първо РУ е направил проверка на лек автомобил с марка "Ауди", модел "А4" с русенска регистрация, при което е установен като водач 39-годишен мъж и пътничка на 19 години.

В хода на проверката на документите, предоставени от пътуващите в колата, полицейските служители усетили характерен мирис на марихуана, идващ от вътрешността на автомобила. При последвалата проверка на превозното средство на видно място в предната лява врата е установен хартиен свитък с дребни кристалообразни зрънца с различна големина и неправилна форма, а на задната лява седалка в детско столче за пътуване жълта найлонова чанта с две найлонови пликчета със суха зелена тревиста маса, а също гриндер и електронна везна, видимо употребявани, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Русе.

Относно откритите кристали и трева, мъжът е обяснил, че са негови за лична употреба.

На място е изпратен и екип на пътна полиция, за да извърши тест на водача за употреба на наркотични вещества и/или техни аналози, но 39-годишният мъж е отказал да бъде проверен с техническо средство, а впоследствие и да даде кръвна проба.

Констатираното от екипите е документирано, започнато е бързо производство, като за случая е докладвано и в прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Хаг
    В Чародейка наистина е изтървано положението. Всеки мишкува и се е свил в дупката си, а цига$ина си вее коня безнаказано. Направо съм изумен.
  • 1
    4
    Да го лапате
    Да го духате полицай смешни бжклуцш
  • 1
    3
    Анти дрога
    Мръсен долен наркоман съпровождащ наркоманката Габриела Даскалова всички в затвора!
  • 4
    2
    гост1
    хванали удара на годината амсалаци за 200 лв трева че и го пишете в новини всеки втори който пуши има поне по толккова
  • 9
    1
    Sy
    Пред 302 блок в Чародейка има магазинче, където и през деня се пуши спокойно трева, шофира се след употреба на алкохол, изхвърлят се боклуци безогледно,непрекъснати пиянски скандали, крясъци, силна ци$анска музика. До крайности ли трябва да стигаме за да се вземат адекватни мерки от полицията?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари