Спипаха мъж да краде желязо от бившето училище по жп-транспорт

1
Бързо производство е започнато срещу мъж, заловен от полицията при кражба
Бързо производство е започнато срещу мъж, заловен от полицията при кражба Снимка: Dunavmost / Архив

Бързо производство е започнато срещу мъж, заловен от полицията при кражба

На 18 юли около 12:55 часа е подаден сигнал за мъж, който е бил забелязан да товари метални тръби в лек автомобил в района на бившето училище по жп-транспорт, намиращо се на улица "Братя Обретенови" в Русе. Екип на групата за охрана на обществения ред от Второ РУ е изпратен на място и при пристигане на адреса първоначално въпросният мъж и автомобилът му не са били там, но малко след това са се появили.

При последвалите полицейски действия е изяснено, че мъжът е 55-годишен от село Просена. Той заявил на униформените, че е рязал тръби в училището, които предал в пункт за вторични суровини и се е върнал за да си прибере инструментите и агрегата, с помощта на които е извършил демонтажа. В близост са намерени и четири метални тръби, подготвени за товарене.

Предприети са действия по документиране на случая, като на място е изпратена и дежурна оперативна група, която е извършила оглед.

Започнато е разследване, образувано е бързо производство по описа на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    м.м.
    Преди 7 години сегашната директорка на ПГТ- Приемник на ЖП училището ,ОТКРАДНА цял пътнически вагон от училишето ! Всичко се покри от полицията и РУО Русе ! Жекова се налапа, че чак преяде но, за кокошка няма прошка ,за милион няма закон ! Но ,преписката ,стой и чака ! Ами МВР , РУО действайте !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари